اين شاعر در گفت و گو با خبرنگار ادبي " مهر" با بيان اين مطلب گفت : بر خلاف خيلي ها كه در حوزه " شعر" ، كميت را مورد توجه قرار مي دهند ، من به اين موضوع به عنوان يك نقص نگاه مي كنم ، زيرا در سالهاي اخير ، شيوع شعرگونه ها و نثرهايي كه با هيچ يك از معيارهاي شعري تطابق ندارند ، روان مخاطبان را خسته و وادي ادبيات را بيمار ساخته است.
سيمين دخت وحيدي كه جزء شاعران نسل اول زن بعد از انقلاب اسلامي به شمار مي آيد ، با تاكيد بر لزوم حمايت هاي سنجيده و دولتي از اهل فكر و شاعر و نويسنده خاطرنشان ساخت : متاسفانه طرح طبقه بندي هنرمندان در ايران به صورت تخصصي دنبال نشد ، وگرنه عده اي به خود اجازه نمي دادند كه " شعر" را به عنوان هنر چندم ايرانيان معرفي كنند و آن را به حاشيه ببرند ، در حالي كه شعر و ادبيات ، نمايه اي از هويت ايراني و اسلامي ماست و شايسته نيست كه به آن كم توجهي شود.
اين شاعر كه به زودي خاطرات خود را از جنگ در قالب يك كتاب منتشر مي كند ، اظهار داشت : امروزه ، وقتي كه يك هنرمند فيلمساز و نقاش و عكاس ايراني نيز در كشورهاي خارجي مطرح مي شود ، محافل و نشريات خارجي در تحليل ها و نوشته هاي خود ، وي را منتسب به سرزمين حافظ و سعدي و عطار و پروين مي دانند ، اما در كشور خودمان كسي به فكر ادبيات نيست.
سيمين دخت وحيدي در عين حال گفت : اگر طبقه بندي هنرمندان و شاعران به صورت تخصصي شكل بگيرد و اين كار بدون غرض ورزي و بر اساس معيارهاي هنري و ادبي انجام شود ، قطعا معلوم خواهد شد كه خيلي ها واقعا هنرمند و شاعر و نويسنده نيستند و حرفي براي گفتن ندارند .
تاریخ انتشار: ۸ تیر ۱۳۸۳ - ۱۱:۵۵
خبرگزاري " مهر" - گروه فرهنگ و ادب : سيمين دخت وحيدي - شاعر ، گفت : هيچگاه حوزه شعر ما ، به اندازه اين سالها دچار آشفتگي و تشتت نبوده است ، متوليان فرهنگي نيز به اين حوزه ادبي ، هيچ وقت به اندازه امروز ، كم توجه نبوده اند.