فرهاد نفرزاده پس از قهرمانی تیم والیبال ارتش ایران در رقابت‏های نظامیان جهان (سیزم) گفت: از آنجا که صاحب قدرت جهانی بودیم به این عنوان دست یافتیم.

به گزارش خبرنگار مهر، تیم والیبال ارتش ایران روز گذشته (دوشنبه) با کسب ششمین پیروزی متوالی در رقابت‌های قهرمانی نظامیان جهان به مدال طلا این مسابقات در برزیل دست یافت.

سرمربی تیم والیبال ارتش ایران پس از کسب این عنوان گفت: دستیابی به مدال طلا و عنوان قهرمانی خواست و هدف ما از شرکت در بازی‎ها بود. به همین دلیل در تمام طول مسابقات و بخصوص بازی نهایی قدرتی جهانی از خود به نمایش گذاشتیم.

وی ادامه داد: تیم من طی دو ماه گذشته تمرینات سخت و فشرده‎ای را سپری کرد تا به هدف خود دست یابد. خوشحالم که با قهرمانی روز شادی را برای خود و والیبال ایران رقم زدم.

نفرزاده با اشاره به تیم‌هایی که مقابل تیم ارتش ایران متحمل شکست شدند خاطرنشان کرد: برزیل (دو بار)، کانادا، هند، قطر و فنلاند تیم‌هایی که بودند که موفق به شکست آنها شدیم. ما با تیم چین در این رقابت‎ها بازی نداشتیم. اما نمی‎توانم بگویم اگر مقابل آنها قرار می‌گرفتیم می‌توانستیم صاحب برتری شویم.

سرمربی تیم والیبال ارتش تاکید کرد: چینی‌ها والیبال متفاوتی دارند. بازیکنان آنها کلاس والیبال متفاوتی دارند. در هر صورت الان ما قهرمان جهان هستیم و نباید در مورد احتمالات و مسائلی که هرگز اتفاق نیفتاده است، حرف بزنیم.