وي در گفتگو با خبرنگار سياسي "مهر" ، با تاكيد بر اينكه نظام در ارتباطات خود با كشورهاي ديگر بايد دو موضوع را مد نظر قرار دهد، اظهار داشت: بايد به پيشرفت نظام از نظر دستيابي به فن آوري هاي پيشرفته براي رفع نيازهاي جامعه بينديشيم به گونه اي كه هيچ كشوري نبايد جلوي پيشرفت جمهوري اسلامي را در دستيابي به دانش روز بگيرد.
موسوي تبريزي خاطرنشان كرد: از سويي جمهوري اسلامي ايران بايد تنش زدايي و اعتمادسازي را ادامه دهد و اين دو بايد به موازات يكديگر صورت گيرد.
دبيركل مجمع محققين و مدرسين حوزه علميه قم تصريح كرد: مقام معظم رهبري در فرمايشات اخير خود به اين مساله تاكيد داشتند كه به هر طريق ممكن است اعتماد سازي كنيم.
وي تاكيد كرد: گاهي ممكن است در خصوص برخي از كارها توجيه مورد نياز ارايه نشود كه باعث ترديد جوامع بين المللي نسبت به جمهوري اسلامي ايران خواهد شد و نظام بايد اين ترديدها را از بين ببرد.
موسوي تبريزي با تاكيد بر اينكه بخشي از جامعه جهاني به دنبال عناد نيستند و تنها ترديد دارند، گفت: ما نيز بايد در جهت ترديد زدايي حركت كنيم اما به موازات آن بايد به دنيا اعلام كنيم كه در راه پيشرفت و ترقي صلح آميز كشور گام برداشته و كشورمان را بي نياز مي كنيم.
وي اضافه كرد: ما به اين جايگاه و مكان در جهان دست نمي يابيم مگر اينكه در زمينه دانش و پيشرفت هاي علمي گام برداريم كه فناوري صلح آميز هسته اي يكي از اين دانش ها است.
دبير مجمع محققين و مدرسين حوزه علميه قم اظهار داشت: وقتي اكثريت كشورهاي عضو سازمان ملل و شوراي حكام را به اين باور رسانديم كه جمهوري اسلامي ايران به دنبال استفاده نظامي و مخرب از انرژي هسته اي نيست، كساني كه با ايران عناد دارند منزوي شده و در اقليت قرار مي گيرند.
موسوي تبريزي همچنين افزود: به عقيده من هم بايد از جهت صنعت و دانش و علم پيشرفت كنيم و هم در كنار اين پيشرفت دوستان بيشتري در جهان پيدا كنيم.