گرگان - خبرگزاری مهر: معاون توسعه مدیریت و امور پشتیبانی سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی کشور گفت: 80 درصد کالاهای کشور علامت استاندارد ندارند و فقط 20 درصد کالاها دارای نشان استاندارد هستند.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، طاهر موهبتی پیش از ظهر چهارشنبه در چهارمین همایش معاونان سازمان استاندارد ایران در گرگان افزود: همچنین دو میلیون واحد صنفی بدون پروانه در کشور فعالیت دارند و استاندارد در بسیاری از جاهایی که باید حضور داشته باشد، حضور ندارد.

وی اظهار داشت: وضعیت استاندارد در کشور مطلوب نیست و بسیاری از مردم با آموزشهای استاندارد بیگانه هستند که باید به ترویج آموزشها اقدام شود.

وی خاطرنشان کرد: باید در نگاه موجود نسبت به استاندارد تغییر حاصل شود و حساسیت سازی نسبت به این مقوله صورت گیرد و از منابع موجود استفاده بیشتری شود.

به گفته موهبتی، دولت الکترونیک باید جدی گرفته شود و به گونه ای عمل شود تا مردم تولید کننده و وارد کننده از طریق سایت و دولت الکترونیک باشند و مراجعات حضور کمرنگ شود.

معاون سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران بیان داشت: همه خدمات باید یارانه ای شود و واگذاری بخشی از کارها به بخش های غیردولتی از جمله برنامه هاست.

وی از تصویب آئین نامه تعیین صلاحیت کارشناسان استاندارد خبر داد و گفت: با تصویب این آئین نامه سالانه بخشی از امور مربوط به این افراد واگذار می شود.

وی بیان داشت: نیروی انسانی در ساختارهای امروزی نقش مهم دارد و 80 درصد منابع ملی یک کشور را نیروی انسانی تشکیل می دهد.

وی تاکید کرد: تجهیزات تکنولوژی بدون نیروی انسانی ممکن نیست و در نگاه دینی و علمی و نیروی انساین به عنوان محور قرار می گیرد.

موهبتی افزود: برای اولین بار کشورهای توسعه یافته به این نتیجه رسیدند که نگاه جدیدی به مدیریت منابع انسای داشته باشند و کشف استعدادها و ظرفیتها برای ارتقای نیروی انسانی باید لحاط شود.

در این همایش دوره ای شماری از کارشناسان و مسئولان سازمان استاندارد ایران شرکت دارند.