به گزارش خبرنگار مهر در کرمانشاه، مهدی رهبر درباره کاوش در شکارگاه خسرو کرمانشاه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بر اساس جدول برنامهریزی شده در فصل نخست کاوش، گروه ما تاکنون قسمتهایی را از دیوار شکارگاه منسوب به خسرو خواناسازی کرده است ، کهو با توجه به این که خشتهای کشف شده بسیار آسیب پذیرند، باید هرچه سریعتر نسبت به مرمت و محافظت آنها اقدام کرد.
وی ادامه داد: با هدف مرمت و حفاظت از این دیواره، جلسهای را با مسؤولان سازمان میراث فرهنگی و گردشگری استان کرمانشاه برگزار کردهایم و در این جلسه، طرحهایی برای مرمت و محافظت ارائه شد.
رهبر تصریح کرد: آنچه گروه ما در شکارگاه انجام داده، شامل حفاری و برش بخشهایی از عرض و ارتفاع شکارگاه است که در این بین، سازههایی کشف شدند که کارایی آنها هنوز برای ما مشخص نشده است.
سرپرست هیئت کاوش شکارگاه خسرو گفت: پیش از انجام کاوش، اینگونه گفته میشد که عرض این دیوارهها شش تا هدف متر است، درحالی که کاوش نشان داد، دیوار حدود 14 متر عرض دارد و در برخی نقاط پشت بند دیوار نیز حدود شش مترعرض دارد.
وی ادامه داد: در این کاوش، بقایایی از خمرههای سفالی کشف شدند که قدمت آنها به دوره های پیش از ساسانیان (دورهی اشکانیان) میرسد.
رهبر در خصوص اعلام دقیق قدمت این شکارگاه گفت: با توجه به یافتههای اخیر این کاوش، هنوز بسیار زود است که بگوییم این شکارگاه به چه دورهای متعلق است.
سرپرست هیئت کاوش شکارگاه خسرو تاق بستان کرمانشاه خاطر نشان کرد: کاوش فصل نخست تا 20 تیرماه ادامه دارد و پس از آن، حدود دو تا سه ماه کار مطالعات انجام میشود .
شکار گاه خسرو در قسمت شمالی کرمانشاه و در محدوده تاریخی تاق بستان قرار دارد که بر اساس شواهد تا کنون و قبل از این کاوش اعلام شده بود که این محوطه مربوط به کاخ تابستانی خسرو پرویز پادشاه ساسانی بوده است.