به گزارش خبرنگار مهر در گناباد، مهدی مهدیزاده بعداز ظهر دوشنبه در جمع مسئولان شهرستان گناباد در خصوص چگونگی اعمال مدیریت در این طرح افزود: جدول اولویت بندی محصولات کشاورزی برای همه استانها تهیه می شود و با اعمال سیاستهای بازدارنده، ایجاد مشوق، الگوی کشت در قالب طرحهای مشارکتی و خرید تضمینی این اولویت بندی مدیریت خواهد شد.
نماینده مردم گناباد و بجستان در مجلس خاطرنشان کرد: این طرح در سال الگوی مصرف در جهت استفاده بهینه از خاک و آب با در نظر گرفتن شرایط اقلیمی نقاط مختلف تهیه شده است و در صورت تصویب در دولت و مجلس از سال 89 اجرایی خواهد شد.
مهدیزاده با اشاره به درخواست مسئولان محلی مبنی بر اختصاص بودجه برای لایروبی قنوات شهرستان گناباد افزود: گشایش اعتبار برای قنوات در سطح ملی ردیف ندارد و باید از محل اعتبارات استانی دنبال شود.
وی بیان کرد: مسئولان این منطقه باید طرح جامع قنوات را تهیه کنند تا از این طریق بتوان موضوع را در سطح ملی پی گیری کرد.
نماینده مردم گناباد و بجستان در مجلس افزود: زندگی مردم منطقه به قنوات بسته است و از تمام ظرفیت آبدهی این قنوات استفاده نمی شود و دولت باید به صورت ویژه این مسئله را پی گیری کند.
مهدیزاده خاطرنشان کرد: هزار و 100 رشته قنات در منطقه بجستان و گناباد وجود دارد که اکثر آنها نیاز به لایروبی و مرمت دارند که انجام آن از توان مالکان خارج است و دولت باید به طور حتم بودجه و اعتبار ویژه ای را به این امر اختصاص دهد.
وی بر اولویت بندی محصولات کشاورزی در سطح کشور تاکید کرد و گفت: به عنوان نمونه رواج زعفران در مناطق پر آب به سود کشور نیست در این مناطق باید محصولاتی کشت شود که در مناطق خشک بدست نمی آید.
مهدیزاده افزود: اگر شرایط اقلیمی برای کشت محصولات کشاورزی در نظر گرفته نشود بخش کشاورزی دچار بحران می شود.
وی ایستگاه تحقیقات زعفران گناباد را از قدیمی ترین ایستگاه های تحقیقاتی دانست و گفت: این ایستگاه توانایی تبدیل به مرکز تحقیقات زعفران کشور را دارد.