عبدالله شفیع آبادی در گفتگو با خبرنگار مهر در رابطه با رشته های نیمه حضوری دانشگاه علامه طباطبایی گفت: در دانشگاه به دنبال این هستیم که شرایط تحصیل برای همه افراد مهیا باشد به همین خاطر برای افرادی که کارمند هستند یا نمی توانند در کلاسهای دانشگاه شرکت کنند امکان شرکت در دوره های نیمه حضوری دانشگاه را فراهم کرده ایم.
وی ادامه داد: دوره های نیمه حضوری دانشگاه علامه طباطبایی از طریق کنکور سراسری دانشجو می پذیرند. با این تفاوت که دانشجویان مقطع کارشناسی در این دوره ها می توانند بر خلاف دانشجویان دوره های روزانه که برای تحصیل هفت ترم فرصت دارند تا 10 سال مشغول به تحصیل باشند.
معاون آموزش دانشگاه علامه طباطبایی افزود: دانشگاه علامه طباطبایی در حال حاضر 2370 دانشجو در دوره های نیمه حضوری دارد که این تعداد به شکل مساوی زن و مرد هستند.
شفیع آبادی در رابطه با رشته های نیمه حضوری گفت: رشته های مدیریت بازرگانی، مدیریت جهانگردی، راهنمایی و مشاوره، مدیریت آموزشی، مدیریت بیمه در مقطع کارشناسی و رشته های مدیریت دولتی، روابط بین الملل، روانشناسی، مشاوره، زبان و ادبیات فارسی و علوم ارتباطات در مقطع کارشناسی ارشد به صورت نیمه حضوری دانشجو می پذیرند.
وی ادامه داد: برای مهر ماه 88 برای هر کدام از رشته های کارشناسی نزدیک به 160 نفر را پیش بینی کرده ایم و ظرفیت برای رشته های کارشناسی ارشد هم برای هر رشته 35 نفر است.
معاون آموزشی دانشگاه علامه طباطبایی در رابطه با ارزش مدرک تحصیلی دانشجویان نیمه حضوری اظهار داشت: مدرک این افراد از نظر ارزش استخدامی یا شرکت در مقاطع بالاتر تفاوتی با مدرک دیگر دانشجویان ندارد.
وی تاکید کرد: دانشجویانی که در این دوره ها تحصیل می کنند حتما از طریق کنکور سراسری پذیرفته می شوند.
شفیع آبادی اضافه کرد: بحث طولانی شدن مدت تحصیل برای دانشجویان نیمه حضوری تنها در مقطع کارشناسی امکانپذیر است و دانشجویان کارشناسی ارشد مانند دیگر دانشجویان 2 تا 5/2 سال فرصت تحصیل دارند.