در حالی رئیس سندیکای جایگاهداران از آمادگی مالکان و صاحبان پمپ بنزین برای خرید سهام شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی خبر داد که مدیرعامل این شرکت از هرگونه فعالیت بخش خصوصی در این بخش استقبال کرد.

بیژن حاج محمد رضا در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه هم اکنون بیش از 2 هزار و 500 جایگاه عرضه سوخت در سراسر کشور وجود دارد، گفت: در این رابطه سندیکای جایگاه داران سراسر کشور به نمایندگی از جایگاهداران سوخت قصد خرید بخشی از سهام شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی را در صورت موافقت دولت دارد.

رئیس سندیکای جایگاه داران سراسر کشور از آمادگی مالکان وصاحبان پمپ بنزین داران سراسر کشور برای خرید سهام شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی خبر داد و افزود: در این رابطه نامه ای خطاب به رئیس جمهور نوشته شده است.

وی با تاکید بر اینکه بر اساس سیاست های ابلاغی اصل 44 قانون اساسی دولت باید بیشتر نقش حاکمیتی و سیاست گذاری داشته باشد و انجام فعالیت ها به بخش خصوص واگذار شود، تصریح کرد: از این رو هم اکنون این پتانسیل در بین جایگاه داران کشور وجود دارد که عملیات انتقال و توزیع انواع فرآورده های نفتی را در سراسر کشور را انجام دهد.

حاج محمد رضا با اشاره به این موضوع که درصورت واگذاری عملیات انتقال و توزیع فرآورده های نفتی به جایگاه داران، سالانه 20 درصد به ظرفیت سوخت رسانی کشور می افزاییم، بیان کرد: از سوی دیگر با تدوین سیاست های جدید، امکان جذب سرمایه گذاران را برای ساخت و توسعه مجاری های عرضه سوخت فراهم خواهیم کرد.

رئیس سندیکای جایگاه داران سراسر کشور در پایان خاطر نشان کرد: در صورت اصلاح قوانین و تعریف راهکارهای جدید، امکان جذب تعداد زیادی از سرمایه گذاران خصوصی برای ساخت و توسعه جایگاه های سوخت فراهم می شود.

عامری: 50 درصد عملیات انتقال و توزیع سوخت خصوصی است

فرید عامری با بیان اینکه شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران یکی از شرکت هایی است که در لیست واگذاری به بخش خصوصی قرار گرفته است به خبرنگار مهر گفت: از این رو، باید بخش هایی از این مجموعه تا سال 1391 به بخش خصوصی واگذار شود.

وی با اشاره به این موضوع که بخش هایی از شرکت ملی پخش با توجه به نقش استراتژیک خود قابل واگذاری به بخش خصوصی نیست، بیان کرد: اما هم اکنون بیش از 50 درصد فعالیت های شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی توسط بخش خصوصی انجام می شود.

به گفته این مقام مسئول در حال حاضر بالغ بر 90 درصد عرضه و توزیع سوخت در جایگاه ها و 100 درصد حمل و نقل آن به بخش خصوص واگذار شده است، تبیین کرد: در بخش انبار داری هم بخشی از انبارها قابل واگذاری به بخش خصوصی است، اما انبارهای بزرگ و استراتژیک قابل واگذاری نیست.

وی در پایان با تاکید بر اینکه یارانه های اختصاص یافته به انواع سوخت های مایع مهمترین مشکل در واگذاری کامل فعالیت ها به بخش خصوصی است، تبیین کرد: اما در مجموع شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی از هرگونه خصوصی سازی استقبال می کند.