به گزارش خبرگزاری مهر، این شماره از هنر موسیقی با گفتگوی عبدالحسین مختاباد با مهدی ستایشگر(مدیر مسئول و سردبیر ماهنامه هنر موسیقی) آغاز شده که در آن به چالش ها و فراز و فرودهای این نشریه تخصصی در طول یک دهه گذشته پرداخته شده است.
در بخش دیگری از این شماره یادداشت هایی در باره "ماهنامه هنر موسیقی" توسط اهالی بنام موسیقی از جمله فرامرز پایور، مصطفی کمال پورتراب، افلیا پرتو، فرهاد فخرالدینی، علی رهبری، بهمن رجبی، همایون خرم ، سوسن دهلوی، حسن ناهید و هوشنگ ظریف آورده شده است.
در ادامه یکصدمین شماره هنر موسیقی مصاحبه ای با استاد حسن کسایی درباره انتشار ردیف موسیقی ایران توسط وی به چاپ رسیده است. همچنین برخی از چهره های شناخته شده موسیقی ایران ضمن تبریک انتشار صدمین شماره از ماهنامه هنر موسیقی به ذکر مطالبی در خصوص این اتفاق پرداخته اند که از آن جمله می توان مطالب استاد حسین دهلوی، امیر اشرف آریان پور، گلریز هاشمی، حمید متبسم، معصومه مهرعلی و تورج زاهدی اشاره کرد.
بنا براین گزارش "نقد، آسیب شناسی، ایرادگیری" عنوان میز گردی پیرامون نقد موسیقی در ایران است که در آن محسن کرامتی، علی شیرازی و محسن خیمه دوز به بحث بررسی جریان نقد موسیقی ایران پرداخته اند. در مقدمه این مطلب آمده است: "بحث نقد در ایران از چند وجه قابل اهمیت است. اول از این جنبه که نقد چیست؟ دوم اینکه چرا ما نقد موسیقی نداریم؟ سوم اینکه برای ایجاد نقد موسیقی از کجا باید شروع کنیم؟ و بالاخره اینکه بر موسیقی این دیار چه گذشته است؟ از ردیف ها و آوازها و گوشه ها و آواها و آوازها و ترانه ها و تصنیف ها تا زندگی ستاره های ماندگار و تاثیرگذار موسیقی ایران."
در بخش های دیگر این نشریه مطالبی با عنوان های "حسن صدر سالک(شاعر)، یکصد ساله ای در یکصدمین شماره"، " گفتمان موسیقی در نسل جدید گروه های موسیقی ایرانی"، "یک، دو، سه آقای دورینگ"، "نگاهی به موسیقی راک در ایران"، "مختصری درباره وضعیت گیتار کلاسیک در ایران"، "نصیحتی بری یک تازه مادر(درباره آموزش موسیقی برای فرزندان)" و "سازی برای شنیدن" اشاره کرد.
در بخش پایانی نیز یکصد قطعه عکس جالب از اساتید، موسیقیدان ها و گروه های مختلف با عنوان"ما نمانیم و عکس ها مانند/ گردش روزگار برعکس است" به چاپ رسیده است.