مدیرعامل موسسه تحقیقات پیشرفته مواد معدنی ایران اعلام کرد: این موسسه در اجلاس کارشناسان کشورهای D8 به‌عنوان مرکز تحقیقات معدنی برای این کشورها مورد تایید قرار گرفته است و این توافق در اجلاس وزرای عضو D8 شهریور امسال در تهران نهایی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان توسعه ونوسازی معادن وصنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، محمدحسین دره‌بیدی گفت: با تصویب گروه D8 این موسسه به یک مرکز بین‌المللی در زمینه فرآوری مواد معدنی تبدیل خواهد شد. ایران، اندونزی، مالزی، ترکیه، پاکستان، مصر، نیجریه و کنیا کشورهای D8 را تشکیل می‌دهند.

وی افزود: موسسه تحقیقات پیشرفته مواد معدنی ایران به‌عنوان بزرگترین موسسه تحقیقاتی خاورمیانه در بخش معدن، آماده خدمات آزمایشگاهی و پایلوت (نیمه‌صنعتی) به متقاضیان داخلی و خارجی است.

وی گفت: این موسسه دارای چهار آزمایشگاه شیمی، کانی‌شناسی، محیط‌زیست و فرآوری مواد معدنی است که در آنها، تمام آزمایش‌های لازم در ارتباط با مواد معدنی به‌طور کامل انجام می‌پذیرد.

دره‌بیدی افزود: موسسه تحقیقات پیشرفته مواد معدنی با طراحی و ساخت دستگاه اتوکلاو لیچینگ تحت فشار دستاورد جدیدی را به بخش صنایع معدنی ارائه کرده است. این دستگاه در استحصال فلزاتی چون مس، طلا و کانی‌های سولفوری کاربرد دارد.

موسسه تحقیقات پیشرفته مواد معدنی ایران تحت پوشش سازمان توسعه فعالیت می‌کند و صددرصد سهام آن متعلق به ایمیدرو است.