به گزارش خبرگزاری مهر، محمد قربانی با اشاره به اینکه اردوهای آموزش سیاسی نهاد به تنهایی توان پاسخگویی به نیازهای گسترده دانشجویان را ندارد، گفت: بیش از هزار موسسه آموزش عالی (دانشگاههای سراسری، آزاد اسلامی، پیام نور،جامع علمی کاربردی، غیرانتفاعی، وابسته به مراکز و نهادها و ...) در کشور وجود دارد که نزدیک به سه میلیون و 400 هزار نفر دانشجو در مقاطع گوناگون در این دانشگاهها در حال تحصیل هستند. اکتفای صرف به یک اردوی آموزش سیاسی در طول سال با احتساب همه برکات و خیرات آن معقول و منطقی به نظر نمیرسد. ضمن اینکه با مراجعه به دانشگاهها خلاء انجام کارهای نشده در مقایسه با کارهای انجام شده- که انصافاً به لحاظ کمی و کیفی قابل تقدیر، تعظیم و تکریم است- نسبت مناسب و مطلوبی نیست.
وی اضافه کرد: ما در کشوری با مختصات ویژه فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و اقلیمی واقع شدیم که نگاه جامعه جهانی و به ویژه ملتهای مسلمان به ما و به دانشگاهیان و فرهیختگان ما معطوف شده است و ایران ام القرای اسلام و مرکز تولید علم و فرهنگ اسلامی و انسانی است. بنابراین تغذیه فکری دانشجویان و فعالان سیاسی در دانشگاه نسبت به مسائل داخل و خارج ضرورت دارد.
قربانی افزود: تهیه و تدوین کتب، جزوات، کلیپها، فیلمهای سیاسی و نمایشگاههای سیاسی در حوزه های سیاسی گوناگون (جریان شناسی، رصد و تحلیل مسایل سیاسی از جمله انتخابات اخیر، جنبش دانشجویی، مساله شناسی سیاسی، صهیونیسم شناسی، مسائل بین الملل و ...) و ارسال آن به دفاتر نهاد و تشکلهای دانشگاهی یکی دیگر از این اقدامات نهاد است که به ارتقا قدرت تحلیل سیاسی دانشگاهیان کمک شایانی می کند. به علاوه نقد و بررسی فیلمهای سیاسی، کتب سیاسی و ... نیز قدرت نقادی دانشجویان را بالا می برد و آنها را با فضای رسانه ای به ویژه سینمای سیاسی آشنا خواهد کرد.
وی با بیان اینکه تاسیس مرکز آموزش سیاسی با الگو و متد جدید و مهمتر از آن ایجاد سامانه آموزش سیاسی مجازی در کشور از جمله حرکتهای بی نظیر خواهد بود، گفت: به نظر میرسد اگر ما بتوانیم با سرعت و دقت بیشتر طرح آموزش مجازی را نهایی و عملیاتی کنیم تحولی بزرگ و چشمگیر را در فضای دانشگاهی و حوزه سیاسی به وجود آورده ایم.