علی حیدری در گفتگو با خبرنگار مهر در اراک افزود: هدررفت آب در روستاها در حالی است که قیمت تمام شده تولید هر متر مکعب آب در کشور به طور میانگین 310 تومان است که تنها 24 تومان آن از روستائیان دریافت میشود.
وی با بیان اینکه، طبق الگوی مصرف هر مشترک روستایی در طول یک ماه حداکثر 16 مترمکعب آب نیاز دارد، خاطرنشان کرد: شرکت آبفار برای تشویق مشترکان به صرفهجویی، از مشترکانی که زیر هفت متر مکعب در ماه مصرف داشته باشند، آب بهایی دریافت نمیکند.
حیدری ادامه داد: باتوجه به یارانه زیاد دولت در زمینه آب شرب به مردم روستا و شهرها و افزایش هزینههای تامین آب، ایجاد تاسیسات و خدماترسانی مطلوب تنها راه برای افزایش خدمات و استمرار آن، مساعدت مشترکان در پرداخت بهموقع قبوض آببها است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان مرکزی هدرروی آب در آرامستانها، امامزادهها، مراکز تفریحی و عمومی را از مشکلات دیگر خواند و افزود: این مکان ها متولی نگهداری ندارد و یا به هدررفت آب در این اماکن توجهی نمیشود که روستاییان در صورت مشاهده این موارد باید موضوع را با ماموران شرکت آبفار و یا آبدار روستا مطرح و از هدررفت آن جلوگیری کنند.
وی در ادامه، با بیان اینکه با نصب 490 دستگاه کلرزنهای گازی در بخش آب روستایی، کیفیت آب تا 97 درصد افزایش یافته اضافه کرد: نصب 144 دستگاه سیستمهای تلهمتری، 435 دستگاه کنتور حجمی برای جلوگیری از هدررفت آب، سیستم کنترل از راه دور الکترونیکی و دیجیتالی برای دقت در کنترل، سنجش و ارزیابی دقیق و حفاظت از تاسیسات و کارکرد ایستگاههای پمپاژ از دیگر اقدامات انجام شده است.
حیدری 656 روستای استان را زیر پوشش خدمات آب روستایی استان عنوان کرد و گفت: آبرسانی به 107 هزار مشترک در روستاهای استان از جمله برنامه های در دست انجام است.