به گزارش خبرنگار مهر، سید جمال صبح خیز بعد از ظهر یکشنبه در مراسم نمادین این طرح در ساری گفت: با شناسایی و جمع آوری قصه های بومی محلی استان تا پایان سال این مجموعه به صورت کتاب منتشر خواهد شد.
وی افزود: جشنواره قصه گویی مربیان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مازندران با حضور 130مربی قصه گو در استان از امروز آغاز شده است که 40 مربی قصه گو به عنوان نفرات برتر به مسابقات کشوری اعزام خواهند شد.
وی موضوع قصه گویی در این جشنواره را حماسه عاشورایی ، شاهنامه و آزاد عنوان کرد.
صبح خیزبا بیان اینکه سیزدهمین جشنواره بین المللی قصه گویی اواخر آذرماه سالجاری در تهران برگزار خواهد شد، تصریح کرد: به منظور آمادگی بیشتر مربیان قصه گو کلاسهای آموزشی با حضور اساتید برجسته در استان برگزار شده است.
وی قصه گویی را به عنوان یک ابزار برای فعالیت فرهنگی در کانون پرورش فکری کودکان و نوجونان دانست و اظهار داشت: قصه گویی موجب دستابی به اهدافی نظیر هویت یابی، ایجاد مصونیت فرهنگی و پرورش اندیشه ها می شود.
مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مازندران تصریح کرد: به منظور هویت یابی مطالعه و شناسایی بازیهای محلی و بومی استان نیز در سه بخش آغاز شده است .
وی ادامه داد: تصویری برداری، تحقیق و پژوهش و اسباب بازی سازی بازیهای محلی از کارهای در دست اقدام این کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مازندران است.
صبح خیز از برگزاری جشنواره منطقه ای نمایش عروسکی با حضور شش استان سمنان، تهران، گلستان، خراسان شمالی، خراسان رضوی و مازندران در ساری خبر داد و گفت: در این جنشواره که از نوزدهم آبان ماه امسال آغاز می شود و به مدت سه روز ادامه می یابد 320 بازیگر بر روی صحنه می روند.