سعید سهیلی در این باره به خبرنگار مهر گفت: پیشامدهای سیاسی قبل و بعد از انتخابات ریاست جمهوری تمام بخشهای جامعه را تحت تاثیر قرار داده و فعالیت سازمانهای دولتی و خصوصی روندی کند دارد.
کارگردان فیلم سینمایی "چهارچنگولی" افزود: فعالیتهای فرهنگی هنری ریشه در عمق جامعه دارد و با شرایط فکری و روحی مردم و هنرمند عجین است. هنرمندان خود را جدا از جامعه نمیدانند، زمانی که اوضاع جامعه ناآرام است و مدیریت فرهنگی تثبیت نشده و دولت جدید کارش را شروع نکرده، هنرمندان انگیزه لازم را برای شروع کار تازه از دست میدهند.
سهیلی گفت: کاهش میزان تولید آثار سینمایی به دلیل شفاف نبودن سیاستگذاریهای فرهنگی و بیانگیزگی فیلمسازان و تهیهکنندگان است. نویسندگان انگیزه نوشتن و کارگردانها حوصله پشت دوربین ایستادن و کلید زدن فیلمهای تازه را ندارند. زمانی که فیلمساز شاهد مشکلات عدیده در جامعه است، ساختن فیلم را نوعی دور شدن از ایدهآلها و دغدغههای ذهنی خود میداند.
کارگردان فیلم سینمایی "غوغا " ادامه داد: با مشخص شدن وضعیت مدیران سازمانها، تعیین وزیر ارشاد و شفاف شدن سیاستهای فرهنگی سینمایی فیلمسازان در فضایی که به وجود میآید با انگیزه و برنامه فعالیت را از سر میگیرند. اما تا زمانی که سیاستهای فرهنگی مشخص نشده تولید فیلم که جریانی پرهزینه و وقتگیر است، به کندی اتفاق میافتد.
وی در باره تاثیر کاهش تولید فیلم بر جشنواره فیلم فجر گفت: با وجود مشکلات موجود امسال هم مانند سالهای پیش شاهد برپایی جشنواره فیلم فجر خواهیم بود، اما مهم چگونگی برپایی جشنواره و بالا بودن کیفیت فیلمهای شرکت کننده در آن است. امیدوارم با آرام شدن شرایط جامعه و افزایش تولید آثار سینمایی جشنواره بیست و هشتم پررونق و باشکوه برگزار شود.