خبرنگار دستگیر شده مجله نیوزویک در ایران با تاکید بر اینکه انقلاب رنگین و مخملی در ایران عملا امکانپذیر نبوده و پروژه ای شکست خورده است، ضمن ابراز ندامت و درخواست بخشش از ملت و رهبری انقلاب گفت: مسئولان باید در آینده بر حضور رسانه های خارجی در کشور نظارت بیشتری داشته باشند زیرا اقدامات آنان می تواند امنیت ملی را تضعیف کند.

به گزارش خبرنگار مهر، مازیار بهاری امروز شنبه در نشستی خبری اقدامات رسانه ای را از مهم ترین عوامل انقلاب رنگین دانست و افزود: در ایران این هجمه رسانه ای با فعالیت و حضور 700 خبرنگار خارجی و خبرنگاران مقیم آغاز شد.

وی گفت: برخی از این افراد برای خوشخدمتی به غرب سعی می کردند اخبار را به گونه ای منعکس کنند که گویا انقلاب سبزی در ایران در حال وقوع است.

بهاری افزود: برخی از خبرنگاران تحت هدایت رسانه های غربی بودند و از خلأهای امنیتی برای پیشبرد انقلاب رنگین در ایران استفاده می کردند.

وی اضافه کرد: من نیز در مقاله هایم به صورت ناخودآگاه در این سمت گام برمی داشتم.

بهاری گفت: مسئولان باید در آینده بر حضور رسانه های خارجی در کشور نظارت بیشتری داشته باشند زیرا اقدامات آنان می تواند امنیت ملی را تضعیف کند.

وی اضافه کرد: بیشتر انقلابهای رنگین ویژگی فرهنگی دارند و به مسائل سیاسی و اقتصادی دامن نمی زنند و همانطور که مشاهده کردیم در جریان انتخابات ریاست جمهوری در ایران مسئله حجاب و گشت ارشاد بیشتر عنوان می شد.

بهاری گفت: در انقلاب رنگین طرفداران غرب خود را دموکراتیک و کارآمد و مخالفان این جریان را ناکارآمد و متحجر معرفی می کنند.

وی برگزاری تجمعات و استفاده از نیروها و مردم طبقه متوسط به بالا در شهرهای بزرگ را از دیگر ویژگی های انقلاب های مخملی بیان کرد.

بهاری گفت: در ایران نیز همانند اوکراین قبل از انتخابات مسئله تقلب مطرح شد و سعی کردند کودتایی انتخاباتی به عنوان راهکار دیگر پیدایش این انقلابات رنگین در ایران به راه بیندازند.

وی افزود: کودتای انتخاباتی در ایران از دو سال قبل از انتخابات آغاز شده بود.

بهاری گفت:‌ در این انقلابها رسانه ها علاوه بر انتقال پیام، خط دهی نیز می کنند و برگزاری تجمعات و تظاهرات غیرقانونی و آموزش ارسال تصویر به شبکه های خارجی از جمله این اقدامات رسانه ای و بر پایه موازین انقلابات رنگین است.

وی با تاکید بر اینکه  باید با عمق بخشیدن به مسائل این‌چنینی تجربیات تلخ را تکرار نکنیم افزود: از مردم و مقام معظم رهبری از اینکه به صورت آگاهانه و ناآگاهانه از خط غرب پیروی کردم عذرخواهی می کنم.

خبرنگار دستگیر شده مجله و سایت نیوزویک در ایران، هدف از راه اندازی شبکه های ماهواره ای فارسی زبان را تضعیف امنیت ملی و مواجهه با ملت ایران دانست.

بهاری افزود: در حقیقت رسانه ها نقش اصلی را در ایجاد اغتشاشات پس از انتخابات بر عهده داشتند.

وی گفت: برگزاری تجمعات آرام یا به آتش کشاندن وسایل نقلیه و حمله به پایگاه های بسیج و تخریب اموال عمومی نیز از جمله اقدامات تبلیغی رسانه ها بوده است.

بهاری افزود: هرگونه واقعه ای که در تهران به وقوع می پیوست پس از پنج دقیقه از شبکه های ماهواره ای به ویژه بی بی سی قابل مشاهده بود.

وی خطاب به مخاطبان رسانه های غربی به ویژه رسانه های فارسی زبان گفت: نه امریکا و نه انگلیس و دیگر کشورها دلسوز مردم ایران نیستند بلکه آنان در صدد به دست آوردن منافع خود هستند و باید همواره به دشمن با سوء ظن نگریست.

بهاری افزود: در مدتی که در ایران به تهیه خبر و تصویر از اجتماعات غیرقانونی مشغول بودم موجبات به خطر افتادن امنیت ملی را به صورت ناآگاهانه فراهم کردم اما اکنون باید آنها را بپذیرم.

وی گفت: مقام معظم رهبری توانستند به خوبی این مسئله را مدیریت کنند و کشور را به سامان برسانند.

بهاری از ملت ایران و همچنین مقام معظم رهبری به خاطر صدماتی که با انعکاس اخبار ناصحیح به وجود آورده است ابراز ندامت و پشیمانی کرد و گفت: من و همکارانم باید از اقداماتی که انجام داده ایم یک قدم عقب برویم و این حوادث و مسائل را بار دیگر مرور کنیم.

وی امنیت جمهوری اسلامی ایران را در منطقه خاورمیانه بی نظیر دانست و افزود: نباید به هیچ وجه با اقداماتمان به این امنیت صدمه بزنیم.

بهاری گفت: چه بخواهیم چه نخواهیم ایرانی ها بیگانه ستیز و غرب ستیز بوده و در چند سده اخیر در مقابل وقایع مختلف این را نشان داده اند.

به گزارش مهر ، این خبرنگار نیوزویک افزود: هرگاه غرب در ایران دخالتی کرده است مانند انقلاب و جنگ؛ مردم ایران در مقابل هجوم نظامی یا هجوم نرم غرب مقاومت کرده اند.

وی اضافه کرد: ایرانی ها هر زمان که احساس خطر می کنند دور هم جمع می شوند و آن را دفع می کنند که نمونه آن وقایع اخیر بود.

بهاری گفت: وجود رهبری در ایران ریشه در سنت تاریخی و مذهبی این کشور دارد و رهبر، هم رهبر مذهبی و هم رهبر سیاسی است که صحبت ایشان فصل الخطاب است.

وی افزود: در نمازجمعه پس از انتخابات، رهبری توانستند خیلی خوب مسئله را جمع کنند و بعد از صحبت های ایشان درگیری بین جناح ها تا حدود زیادی فروکش کرد.

بهاری گفت: آمریکایی ها و غربی ها ریشه مذهبی و ملی این حقیقت را درک نمی کنند.