تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۱:۰۰

اسدالله امرایی با حضور در کارگاه آموزش داستانک‌نویسی در فرهنگسرای معرفت از تاریخچه و مبانی این ژانر سخن می‌گوید.

به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله امرایی درباره این دوره آموزشی گفت: در این دوره آموزشی به تاریخچه داستانک و انواع آن پرداخته می‌شود و از مبانی داستانک نیز سخن به میان می‌آید.

وی درباره علت برگزاری این دوره آموزشی اظهار کرد: مخاطب امروز کم‌ حوصله است و فرصت خواندن داستانهای بلند را ندارد. از سوی دیگر، در عصر حاضر که همه چیز با شتاب پیش می‌رود کمتر مجالی برای خواندن رمان باقی می‌ماند. علاوه بر این نقش رسانه را در جهان کنونی نمی‌توان نادیده گرفت.
 
این مترجم به رواج داستانک در سالهای اخیر اشاره کرد و گفت: روزگاری تلگراف و فکس وجود داشت اما داستان تلگرافی یا فکسی نبود. این در حالی است که این روزها اینترنت و تلفن همراه هم موجب رواج داستانهای اینترنتی و داستانکهایی در قالب پیامک شده‌اند.

امرایی تصریح کرد: با وجود این نوشتن داستان و داستانک کار دشواری است چرا که ادبیات داستانی در هر شکلی که باشد از زندگی سخن می‌گوید و برشی از آن است.

در این دوره آموزشی اسدالله امرایی و کیوان امجدیان جوانان را با داستانهای کوتاه و اصول و قواعد نوشتن آشنا می‌کنند.

این دوره‌های آموزشی که "روزنه‌های تماشا" نام دارند در 14 جلسه برپا می‌شوند.

علاقمندان می‌توانند برای ثبت نام در این کارگاهها از ساعت 9  تا 17 به فرهنگسرای معرفت واقع در شهر زیبا، شهران، ابتدای زیر گذر شهران،‌ فرهنگسرای معرفت، ‌کتابخانه شیخ هادی مراجعه کنند.