به گزارش خبرنگار مهر در بندرعباس، قاسم عسگری نسب پیش ازظهر یکشنبه افزود: 18 لنج باری، پنج لنج صیادی و 19 فروند انواع شناورها از قبیل قایق موتوری، یدک کش، لنج مسافری و اتوبوس دریایی در این مدت دچار سانحه شدند.
وی با بیان اینکه در این مدت هشت فروند کشتی تجاری و دو فروند کشتی نفتکش دچار سانحه شدند اظهار داشت: بر اثر این سوانح، 7 لنج صیادی و یک لنج باری غرق شدند.
رئیس اداره حفاظت و ایمنی دریانوردی اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان خاطرنشان کرد: دو نفر در پی این سوانح، جان خود را از دست دادند و یک نفرنیز در این بین مفقود شد.
وی عمده علل وقوع سوانح را نیاز به خدمات پزشکی عنوان کرد و گفت: 19 مورد از سوانح مربوط به درخواست کمک برای خدمات پزشکی، هفت مورد آبگرفتی، 13 مورد نقص فنی، شش مورد آتش سوزی، چهار مورد افتادن در دریا و مابقی مربوط به سایر سوانح است که عمده آن شرایط نامساعد جوی می باشد.
وی با اشاره به وجود تجهیزات و امکانات مدرن و پیشرفته امداد و نجات در بخش امداد و نجات دریایی خاطرنشان کرد: در این مدت هیچگونه تصادفی در آبهای استان اتفاق نیفتاد با بهره گیری از این امکانات، تلاش می کنیم بهترین خدمات را در جهت کاهش آسیبهای ناشی از سوانح دریایی ارائه نماییم و در کوتاه ترین زمان ممکن به نجات آسیب دیدگان بشتابیم.