به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیویورک یورک تایمز، انتشارات دانشگاه یل و دانشگاه یل پس از مشورت با چند کارشناس از جمله دیپلماتهای کارشناس درباره اسلام با این توصیه رو به رو شدند که این کتاب اگر قرار است منتشر شود نباید 12 کاریکاتور دانمارکی را که نخستین بار در سال 2005 منتشر شد را در بر داشته باشد.
همچنین به این انتشارات توصیه شد که انتشارات دانشگاه یل از دیگر تصاویری که از پیامبر در این کتاب وجود دارد نیز پرهیز کند.
جیت کلوسن نویسنده دانمارکی و استاد سیاست دانشگاه براندیس در ماساچوست تصمیم دانشگاه یل را برای عدم انتشار این کاریکاتورها پذیرفت اما با حذف سایر تصاویر کتاب مخالفت کرده است.
جان دوناتیک مدیر انتشارات دانشگاه یل اظهار داشت که اتخاذ این تصمیم دشوار بود اما توصیه برای حذف تصاویر از جمله تصاویری که در کتب تاریخی از پیامبر اسلام در این کتاب قرار داده شده بود به اتفاق آرا اتخاد شده است.
با تمام این اوصاف دانشگاه یل اعتقاد دارد که انتشار این کاریکاتورها حتی با گذشت 4 سال از مناقشه اولیه نیز می تواند به یک جنجال تبدیل شود.
نویسنده طی یادداشتی اعلام کرده تصمیم انتشارات دانشگاه یل را می پذیرد وی همچنین یادآور شده هرگز نمی خواسته این کتاب موضع خاصی نسبت به کاریکاتورها داشته باشد .