روزنامه البيان با اشاره به سفر امروز البرادعي به تل آويو نوشت : رژيم صهيونيستي كه تروريسم دولتي را پيشه خود كرده و در جهان رقيب ندارد ، نه مورد بازخواست قرار مي گيرد و نه به خاطرجناياتش مجازات مي شود، اما كشوري مانند ايران تحت بازخواست شديد قرارمي گيرد، اين رفتار دوگانه كاملا از منطق بدور است.

به گزارش خبرگزاري مهر، البيان نوشت : صهيونيست ها با اتكاي به حمايت هاي آمريكا همچنان خود را از حوزه بازخواست و نظارت آژانس بين المللي انرژي اتمي خارج مي دانند و تمام اين امتيازها به خاطر حمايت هاي ويژه واشنگتن است.

روزنامه البيان نوشت : مقامات اسرائيل به هيچ كس براي بازرسي از تاسيسات هسته اي خود اجازه نخواهند داد بلكه هيچ كس از اين رژيم چنين سوالاتي نيز نخواهد كرد زيرا پشت آنها آمريكا قرار دارد.

اين روزنامه مي نويسد : آنها به اين علت با بازرسي از تاسيسات هسته اي خود مخالفت مي كنند زيرا از همان آغاز از امضاي معاهده بين المللي منع گسترش سلاح هاي هسته اي خودداري كرده اند .

نكته شگفت آور اعجاب انگيز اين است كه اين رژيم نه تنها به خاطر برنامه هسته اي خود، تحت نظارت و بازخواست بين المللي قرار نمي گيرد، بلكه از دو امتياز و ويژگي هم برخوردار شده است :

اول اينكه تاسيسات هسته اي اسرائيل خارج از نظارت و بازرسي بين المللي قرار گرفته است.
دوم اينكه خود را از معرض اعمال مجازات بين المللي از سوي آژانس بين المللي انرژي اتمي دور نگه داشته است واين

چنين است كه جامعه بين الملل به جاي اينكه مخالفان امضاي معاهده هسته اي را مجازات كند با چشم پوشي و صرف نظر از تمام اقدامات و سياست هاي هسته اي اين رژيم در حقيقت از اين اقدامات تقدير و تشكر مي كند و به آن ارج نيز مي نهد .

 اين رژيم در سايه امضا نكردن معاهده منع گسترش سلاح هسته اي ازاين فرصت براي تجهيز وتوسعه زرادخانه هسته اي خود در پنهان كاري شديد سوء استفاده مي كند.

به گزارش مهر، البيان افزود : تمام جهان يقين دارد كه اسرائيل يك قدرت هسته اي است، بر اساس اطلاعات موجود در نزد منابع غربي بويژه آمريكايي دولت يهود برنامه هسته اي خود را از سال 1952 ميلادي با تاسيس نمايندگي انرژي هسته اي آغاز كرد ويك سال پس  از آن تاريخ توانستند اورانيوم را از صحراي نقب استخراج كنند سپس آب سنگين بكار رفته در دستيابي به پلوتونيوم را توليد كردند كه ماده اساسي براي ساخت بمب هسته اي است .

پس از آن نيروگاه هسته اي ديمونا را در سال 1958 احداث كردند و پس از ده سال از تاسيس آن گزارش سازمان اطلاعات مركزي آمريكا "سيا"  تاكيد كرد كه اسرائيل در عمل توليد سلاح هسته اي را آغاز كرده است سپس در سال 1986 شاهدي از ساكنان آن بنام مردخاي فانونو دانشمند هسته اي اسرائيلي پرده از پروژه ها و زرادخانه هسته اي اين رژيم به طور مفصل برداشت كه بهاي آن را با 18 سال زندان پرداخت . وي سه ماه پيش آزاد شد ولي با تمام اين افشاگري ها اسرائيل از اعتراف به داشتن برنامه هسته اي خودداري مي كند و اگر هم گاهگاهي اطلاعاتي از اين برنامه به رسانه هاي بين المللي درز كند به علت اهميتي است كه اين اطلاعات در ارعاب اعراب دارد.

سوال اساسي اين است آيا محمد البرادعي مدير كل آژانس بين الملل انرژي اتمي مي تواند رژيم صهيونيستي را به امضاي معاهده منع گسترش سلاح هاي هسته اي متقاعد كند؟

ديدار امروز البرادعي به اسرائيل معنا و مفهوم خاصي دارد .

به گزارش مهر، روزنامه البيان در ادامه نوشت : اميدواريم البرادعي توپ را در زمين اسرائيل بيندازد و درخواست يا اگر طرحي يا پيشنهادي دارد را به پيش ببرد واجرا كند تا اين رژيم  از بازخواست ونظارت هسته اي فرار نكند .

البيان تصريح كرد : اين غير منطقي است كه جامعه بين الملل براي محاسبه و بازخواست كشورهايي مثل ايران و كره شمالي و غيره تلاش كند و از اسرائيل چشم پوشي كند با علم به اينكه اين رژيم تنها دولتي است كه شايسته عنوان دولت ياغي است.

اسرائيل تنها رژيمي است كه  تروريسم دولتي را عليه ملت بيگناه و بي سلاح بكار مي برد و قوانين بين الملل را به بازيچه مي گيرد و ارتش خون آشامش جناياتي را گاه و بيگاه عليه ملت فلسطين صاحبان سرزمين غصب شده از سوي تل آويو مرتكب مي شود .

به گزارش مهر، البيان در پايان نوشت : اسرائيل را در مورد برنامه هسته اي بازخواست كنيد و گرنه منطقه خاورميانه دير يا زود در آتش خواهد سوخت .