یک عضو سابق پارلمان لبنان عمده هدف رژیم صهیونیستی از براه انداختن جنگ جدید علیه لبنان را درهم شکستن هیبت مقاومت ملی و اقتدار لبنان دانست.

"علی عمار" نماینده سابق پارلمان لبنان از فراکسیون حزب الله درگفتگو با مهر ضمن اشاره به این نکته که جنگ 33 روزه علیه لبنان واقعیت جدیدی را بر منطقه تحمیل کرد، یاد آورشد: یکی از این واقعیت ها ثابت شدن مظلومیت مقاومت لبنان دربرابر دشمن تجاوزگر اسرائیلی بود.

وی افزود: اما لبنان به عنوان یک کشور کوچک عربی توانست با مقاومت تا آخرین روز نبرد مانع از پیشروی ارتش اشغالگر اسرائیلی به داخل خاکش شود و بدین ترتیب تل آویو بازهم  نتوانست واقعیت جدیدی را بر منطقه تحمیل کند.

عضو فراکسیون حزب الله با انتقاد از موضع منفعلانه برخی کشورهای عربی در جریان جنگ سال 2006 میلادی اظهارداشت: اگر کشورهای عرب وحدت و همبستگی و یک طرح جامع در دست داشتند، جنگ 33 روزه می توانست دورنمای جدیدی و افق روشنی را در سیاست منطقه ای و بین المللی ترسیم کند. اما متاسفانه بدلیل عدم همبستگی کشورهای عربی و نداشتن دیدگاه راهبردی عربی، لبنان و کشورهای اسلامی نتوانستند به انعقاد یک توافقنامه و صدور بیانیه ی ضد اسرائیل دست یابد.

این تحلیلگر مسائل سیاسی لبنان درباره احتمال حمله مجدد رژیم صهیونیستی به لبنان ابراز داشت : همه احتمالات برای وقوع جنگی دیگر در منطقه وجود دارد و ما باید هر لحظه منتظر حمله ای جدید باشیم.

علی عمار ابراز عقیده کرد که امروز تحولات سریع منطقه ای و بین المللی باعث شده لبنان به صحنه نزاع ها و جنگ های منطقه ای رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه کشورهای منطقه تبدیل شود. بویژه اینکه دشمن اسرائیلی پیش از این جنگ خود را برای حمله دوباره به لبنان آماده کرد.

عضو سابق مجلس نمایندگان لبنان خاطرنشان کرد: ازاین رو، ما دوره ای را می گذرانیم که نمی توانیم بگوییم که جنگ بر ضد لبنان غیر ممکن است. بنابراین امروز لبنان برغم تمایل نداشتن به جنگ، رژیم صهیونیستی دائما طبل جنگیدن را می کوبد.

به گفته علی عمار، دشمن صهیونیستی تلاش می کند امور را به سمت جنگ با لبنان برای شکستن هیبت این کشور و نیز درهم شکستن هیبت مقاومت ملی با هدف وادار کردن بیروت به مذاکرات سازش پیش می برد.

وی درباره وضعیت مقاومت ملی لبنان پس از جنگ 33 روزه گفت : مقاومت ملی لبنان از جنگ تموز در داخل لبنان استفاده سیاسی نکرد بلکه این گروه با درک پیچیدگی های مسائل داخلی و ساختار سیاسی این کشور، نگاه ها را به حل مسائل داخلی بویژه عمران خرابیهای جنگ معطوف ساخت و خود نیز برای دفاع در برابر تجاوز دیگر دشمن ملت لبنان آماده نمود. بنابراین به اعتقاد من مقاومت و نمایندگانش با حضور در بطن آحاد جامعه لبنان قادر است درابعاد سیاسی ونظامی با دشمن اسرائیلی مقابله کند.

این کارشناس مسائل سیاسی به توانمندی حزب الله برای مقابله با هرگونه تجاوز اشاره و خاطر نشان کرد: من به تاثیر گذاشتن جنگ تموز درصحنه داخلی  لبنان اعتقاد دارم، اما این تاثیر مثبت بود؛ چون باعث رشد همبستگی و همگرایی بیشترمیان لبنانیها گردید؛ زیرا قبل ازجنگ این همبستگی کمتر دیده می شد.

علی عمارهمبستگی و همگرایی میان گروههای لبنانی را بسیار با اهمیت دانست و تاکید کرد: حقیقتا مقاومت ملی هیچگاه  از دستاورد پیروزی جنگ 33 روزه به نفع خود استفاده سیاسی نکرد.