قم - خبرگزاری مهر: مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم گفت: در کلاس‌های طرح اوقات فراغت باید استعدادهای نهفته بیدار شود و برای مقابله با هجمه‌های فرهنگی از آنها استفاده کرد.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، حجت‌الاسلام غلامرضا ناظمی صبح شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به موضوع اهمیت اوقات فراغت برای جوانان گفت: باید با برنامه‌ریزی جدید و درست نوجوانان و جوانان را از آسیبهای اجتماعی نجات دهیم.

وی اوقات فراغت را معرف ویژگی‌های فرهنگی و میزان توسعه‌یافتگی جامعه دانست و گفت: اوقات فراغت باید برای جوانان سازنده و موجب رشد و شکوفا‌شدن استعدادهای نهفته آنها و ایجاد نشاط شود.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم باتوجه به زمینه‌های مناسب فکری، مذهبی و عقیدتی قم افزود: قم از موقعیت‌ها و ظرفیت‌های بسیاری برخوردار است و باید با انجام فعالیت‌های فرهنگی و مذهبی، استفاده بهینه را از این مراکز برد.

ناظمی اظهار داشت: ما باید همواره افق‌هایی که در پیش روی برنامه‌های اوقات فراغت ترسیم شده است را ببینیم و برای نواقصی که در این طرح وجود دارد، تلاش کنیم.

وی با بیان اینکه ما هر سال تلاش می‌کنیم تا برنامه‌های اوقات فراغت را با کیفیت‌تر از سال گذشته برگزار کنیم، بیان داشت: بدون برنامه، دانش، عقل و خرد نمی‌توانیم کاری کنیم و برای انجام هر طرحی باید برنامه‌ریزی مناسبی انجام دهیم.

ناظمی تصریح کرد: اوقاف و امور خیریه استان قم با محوریت امامزادگان استان کوشید تا لحظاتی شاد و به یادماندنی و در کنار آن آموزشی را برای جوانان استان فراهم آورد.

وی با اشاره به کسب موفقیت‌های پایگاه‌های طرح اوقات فراغت در جذب جوانان اظهار داشت: اوقاف در این زمینه برنامه ریزی های بسیاری را انجام داده است که امید است بتوانیم بهترین برنامه ها را برای نسل جوان داشته باشیم.

وی در ادامه گفت: دوران تعطیلات آموزشی فرصتی است که هر یک از نهاد‌ها، وزارتخانه‌ها و سازمان‌ها می‌توانند با برنامه‌ریزی هر چه بیشتر این افراد را در غنی‌سازی مفید اوقات فراغت یاری کنند.

ناظمی ارائه برنامه‌های منسجم برای اجرای مفید طرح اوقات فراغت اوقاف و امور خیریه را یکی از مهم‌ترین برنامه‌های این اداره کل عنوان و تصریح کرد: انعکاس و نتایج این برنامه‌ها در کارایی بهتر فعالیتهای اوقاف نقش به سزایی دارد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم برنامه‌ریزی برای داشتن عقبه فکری و دانشی قوی در طرح اوقات فراغت را مهم دانست و خاطرنشان کرد: در این زمینه از فرهیختگان درون ‌سازمانی در زمینه کار‌های پژوهشی، آموزشی و فرهنگی کمیته‌هایی تشکیل شد و برنامه‌ریزی‌های لازم صورت گرفت که نتایج مثبتی به همراه داشت.

وی در پایان بازگو کردن نقاط ضعف و قوت این طرح از سوی اولیای دانش‌آموزان را خواستار شد و اظهار داشت: این طرح نسبت به سال‌های گذشته در حال ارتقا است و ارائه نظرات و پیشنهادهای والدین می‌تواند در بهبود کیفیت هرچه بیشتر این طرح موثر باشد.