عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: در حالی که برای تولید محصولات تراریخته موانع بسیاری در کشور وجود دارد محصولات مهندسی شده بسیاری در کشور مصرف می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، امیرحسین قاضی زاده شنبه شب در مراسم اختتامیه همایش ملی بیوتکنولوژی با اشاره به رسیدن ایران به رتبه اول منطقه گفت: برای رسیدن به این جایگاه باید کشور محور تولید باشد، قادر باشیم علم را ثروت تبدیل کنیم و نیازهای داخلی را برطرف کنیم.

وی برخی از دانشها مانند زیست فناوری را از جمله دانشهای اقتصادی نام برد که دارای ارزش افزوده هستند و افزود: از آنجا که این نوع دانشها زندگی ما را در جهت بهبود مدیریت می کنند و از عوارض سایر علوم مصون نگه می دارند از این رو تولید دانش و فناوری نیاز به زیر ساختهایی دارد که در چشم انداز 20 ساله کشور به آن توجه شده است و امیدواریم در برنامه پنجم توسعه جایگاه مناسبی برای بیوتکنولوژی و فناوریهای مرتبط با آن تعریف شود.

قاضی زاده به توانایی کشور در زمینه تولید محصولات تراریخته اشاره کرد و اظهار داشت: متاسفانه موانع بسیاری در زمینه تولید این نوع محصولات و سازگاری آن با بازارهای داخلی وجود دارد. این در حالی است که محصولات مهندسی شده وارد بازار کشور شده و مصرف کنندگان از آن استفاده می کنند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس رفع این مشکلات را در گرو اصلاح ساختار، کوتاه کردن فرآیندها و افزایش روحیه کار تیمی دانست و خاطرنشان کرد: مجلس آمادگی دارد تا همکاریهای لازم برای ایجاد تغییرات در راستای بهبود شرایط رشد زیست فناوری کشور را به عمل آورد.