سید بهرام نجفی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر در اراک افزود: در حال حاضر 15 کارگاه آموزشی در 9 پایگاه آموزش روستایی در دهستانهای سطح استان تجهیز و به آموزش روستاییان اشتغال دارند.
وی با اشاره به اینکه در سال جاری به منظور پوشش نیازهای آموزشی روستاییان با مشارکت بخش خصوصی آموزشهای گسترده تری به روستاییان داده خواهد شد اضافه کرد: امسال 11 هزار و 327 نفر روستایی در این مراکز آموزش فنی و حرفه ای را فرا گرفتند.
وی در ادامه با اشاره به اصل 44 قانون اساسی اظهار داشت: به منظور واگذاری فعالیتهای خدماتی و کاهش تصدیهای بخش دولتی این اداره کل واگذاری مدیریت کارگاه ها و مراکز آموزشی را در دو بخش مراکز آموزشی ثابت در شهرستانها و روستاها در دستور کار قرار دارد.
نجفی زاده تصریح کرد: مدیریت 27 کارگاه آموزشی واگذار شده که به 221 هزار و 721 نفر در این کارگاهها آموزش ارائه شده است.
وی همچنین از واگذاری مدیریت پنج مرکز آموزشی به بخش خصوصی خبر داد و گفت: این مراکز واگذاری شامل فرمهین، دلیجان، آشتیان، نراق و محلات است که 25 هزار و 329 نفر در این مراکز آموزش داده می شود.
وی در ادامه از رشد سه درصدی فنی و حرفه ای استان مرکزی نسبت به برنامه مشخص شده در سال جاری، خبر داد و افزود:
راندمان آموزشهای فنی و حرفه ای استان نسبت به سال های گذشته از نظر سطح کیفی آموزش، رشد قابل ملاحظه ای داشته است.
وی با بیان اینکه بیش از 300 رشته آموزشی در فنی و حرفه ای از جمله هیدرولیک، پی ال سی، تراش فلز، سی ان سی و جوشکاری پیشرفته در استان تدریس می شود افزود: خوشبختانه امکانات آموزشی فنی و حرفه ای در تمامی نقاط استان مهیا است.
مدیرکل فنی و حرفه ای استان مرکزی کمبود اعتبارات را مهم ترین مشکل سازمان فنی و حرفهای استان عنوان کرد و گفت: امکان تربیت نیروی انسانی ماهر برای بخش هایی از جمله صنایع، مراکز ثابت، زندان ها، پادگان ها و مراکز خصوصی از جمله مهم ترین توانمندی ها فنی و حرفه ای استان است.