به گزارش خبرنگار مهر، فرهاد تجری نایب رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس در حاشیه جلسه علنی امروز چهارشنبه در جمع خبرنگاران به اقدامات کمیته ویژه مجلس برای بررسی وضعیت بازداشت شدگان در حوادث اخیر اشاره کرد و گفت: قرار است طی امروز یا این هفته با سعید حجاریان دیدار کنیم و اگر این ملاقات در این هفته امکانپذیر نباشد هفته آینده برای اولین بار اعضای کمیته با حجاریان دیدار خواهند کرد.
وی با بیان اینکه محدودیتی برای دیدار با بازداشت شدگان اخیر از لحاظ هماهنگی های قضایی و دادسرا وجود ندارد، افزود: از برنامه های دیگر کمیته دیدار با آیت الله آملی لاریجانی رئیس قوه قضائیه و ارائه مطالب، دیدگاه ها، جمع بندی ها، برخوردهای قضایی و کلیت نظر کمیته درباره بازداشت شدگان به ایشان خواهد بود. البته برگزاری این جلسه که احتمالا هفته آینده انجام خواهد شد بسته به وقت رئیس قوه قضائیه و جلسه رای اعتماد به وزیران در مجلس است.
تجری با بیان اینکه محدودیتی برای حضور اعضای کمیته در دیدار با بازداشت شدگان حوادث اخیر وجود ندارد، یادآور شد: البته درباره آقای حجاریان چون وی خارج از زندان و در محل دیگری نگهداری می شود شاید به لحاظ امنیتی و لو نرفتن محل نگهداری وی محدودیت هایی وجود داشته باشد. البته قرار است در دیدار با حجاریان بنده به همراه آقایان بروجردی، علیخانی و امیدوار رضایی حضور داشته باشیم.
عضو کمیته ویژه بررسی وضعیت بازداشت شدگان حوادث اخیر ارزیابی خود را از دیدار اعضای کمیته با مهدی کروبی اینگونه بیان کرد: آقای کروبی به دلیل شخصیت خاصی که دارد معمولا مراجعه کنندگان به ایشان افراد صادقی هستند و شاید در مورد ادعاهای اخیر نگاه ایشان و اطرافیان وی نگاهی حق طلبانه و صادقانه بوده است اما از دید بنده که سابقه حضور در دستگاه قضایی را دارم وهمکاران بنده درباره اعلام این ادعاها ظن و شکی در ذهنم وجود دارد و شاید این ظن در ذهن بسیاری از افراد و به خصوص آقای کروبی وجود نداشته باشد.
وی با بیان اینکه صحبت هایی که تا کنون درباره ادعای آزار جنسی برخی بازداشت شدگان حوادث اخیر مطرح شده را زیاد مستند و قوی نمی دانم، گفت: صرف مراجعه چند نفر به آقای کروبی و بیان این ادعا بدون ارائه گواهی پزشکی این شبهه را ایجاد می کند که جریانی به دنبال پیشبرد این موضوع از سوی آقای کروبی است که جایگاهی در نظام دارند و با حق طلبی مسائل را پیگیری می کنند.
تجری ادامه داد: با همه این تفاسیر دنبال آنیم تا افراد مدعی بیایند و تحقیقات پزشکی صورت بگیرد. در حال حاضر هم با فرض گذر زمان از نظر پزشکی این ادعا قابل رد یا تایید است و ابراز علمی و تحقیقی برای اثبات آن وجود دارد مگر اینکه بیان مطلب از اساس دروغ باشد.
این عضو کمیته ویژه مجلس با بیان اینکه وقتی بیان مطلبی که از اساس دروغ است نمی توان آن را پیگیری کرد، خاطر نشان کرد: به عنوان مثال عده ای مدعی آن می شوند که در اتاق بازجویی بازداشتگاه کهریزک اعمال خلافی درباره آنها انجام شده است این در صورتی است که اصلا کهریزک اتاق بازجویی ندارد و تنها یک سالن است که به عنوان بازداشتگاه از آن استفاده می شود.
وی در پایان با تاکید بر اینکه تضمین های امنیتی لازم از سوی رئیسان مجلس شورای اسلامی و قوه قضائیه برای پیگیری موضوع افرادی که مدعی آزار جنسی در بازداشتگاه ها شده اند لحاظ شده است، خاطر نشان کرد: این موضوع از طریق مراجع قانونی نسبت به افراد مدعی دنبال خواهد شد و آنها می توانند مطالبات به حق خود را با فرصتی که بوجود آمده است دنبال کنند.