اسدالله عباسی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با اجرای صحیح این طرح دیگر نیازی به برنامه های کنکور که هم اکنون به عنوان یک دیوارعظیمی برای بسیاری از خانواده هاست برچیده خواهد شد.
وی عنوان کرد: پذیرش دانشجو در ایران باید همانند بسیاری از کشورهای توسعه یافته بر اساس توان علمی دانش آموزان که در دبیرستان شایستگی خود را نشان می دهند انجام و دیوار بین آموزش و پرورش و آموزش عالی برداشته شود.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس هشتم بر لزوم هرچه سریعتر اجرای طرح حذف کنکور که از مصوبات مجلس شورای اسلامی است در جامعه تاکید کرد و افزود: زمانیکه این طرح در صحن علنی مجلس به تصویب رسید در پی آن کارگروه طرح حذف کنکور به ریاست وزیر علوم نیز تشکیل شده است.
وی عنوان کرد: در این کارگروه مقرر شد از سال 88 آزمون های درسی از پایه دوم دبیرستان در نظر گرفته شود و نهایتا تا سال 90 کنکور به تدریح حذف شود.
عباسی ادامه داد: در حال حاضر بسیاری از رشته های کاردانی و کارشناسی به دلیل توسعه فضاهای آموزشی در دانشگاههای پیام نور، دانشگاه آزاد، سراسری و...تعداد ظرفیتها پذیرش بیشتر از تعداد تقاضا و متقاضیان است.
وی ز کارگروه طرح حذف کنکور خواست راهکارهای مناسبی در نظر بگیرند و هرچه سریعتر این طرح را به اجرا در آورند.
نماینده رودسر و املش ادامه داد: امسال ظرفیت دانشگاههای دولتی بیش از 500 هزار نفر افزایش یافت در حالیکه پیش از این ظرفیت پذیرش دانشجو اعم شبانه و روزانه دانشگاههای دولتی در کشور حدود 100 هزار نفر بوده است.