به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، نمایشگاه قرآنکریم در دبی هفتم شهریورماه باحضور شیخ ماجد فرزند شیخ محمدبن راشد آلمکتوم حاکم دبی، رئیس شورای فرهنگیهنری دبی، عبدالرحمن محمد العویس وزیر فرهنگ و جوانان امارات، دکتر حاتمی رایزن فرهنگی ایران، دکتر فرجام مدیرمرکز هنری ایرانی فرجام، ابراهیم محمد بوملحه مدیرمسابقات بینالمللی قرآن دبی، وجمعی از مدیران ارشد وچند تن از رؤسای دانشگاههای امارات ، شخصیتهای برجسته فرهنگی وهنری و سفیران کشورهای مختلف افتتاح شد و آثار هنرمندان ایرانی توجه کارشناسان وعلاقمندان را به خود جلب کرد.
در این نمایشگاه بیش از یکصد اثر منحصر به فرد از نسخ خطی قرآن متعلق به قرن سوم تا سیزدهم هجری قمری که اغلب آن ها به نمایش گذاشته شده است . اغلب تسخه های منحصر به فرد هنری متعلق به هنرمندان و خطاطان وخوشنویسان ایرانی است .
یکی از این نسخه ها توسط زن هنرمند ایرانی با نام « أم السلامة» دختر فتحعلی شاه قاجار نگاشته شده است . وی از حافظان فرآن درآن عهد به شمار میرود.
همچنین نسخه خطی دیگری متعلق به أحمد بن السهروردی در قرت هشتم هجری توجه بازدید کنندگان را به خود جلب کرده است. در گوشه دیگری از نمایشگاه سیر تطور خط از کوفی تا نستعلیق به شکلی بسیار زیبا به نمایش گذاشته شده است.
دکترحاتمی رایزن فرهنگی ایران ضمن توضیحاتی در خصوص آثار ارائه شده به میهمانان ویژه مراسم افتتاحیه با اشاره به جایگاه قرآن در فرهنگ ایرانی و اسلامی اظهار داشت: ایرانیان از زمانی که اسلام را پذیرفتند با همه وجود در خدمت به قرآن و فرهنگ اسلامی کوشیده اند و توانمندی های هنری خویش را در همه زمینه ها برای ترویج اندیشه های قرانی واسلامی به کار گرفته اند .
وی افزود: بنابرشواهد تاریخی و همانگونه که در این نمایشگاه و نسخ منحصر به فرد قرآنی ملاحظه می شود هنر ایرانی پس از اسلام همواره زبان گویایی برای بیان حقایق فرهنگ غنی وآیین الهی بوده است.