به گزارش خبرگزاري مهر، به نقل از روابط عمومي مرتضي حاجي در سخنان خود با اشاره به گستردگي نظام آموزشي و فراگيري مخاطبان آن اعم از دانش آموزان، اولياي آنان و معلمان گفت: با عنايت به اين گستردگي درهنگام بروز بحرانهايي چون زلزله، آموزش و پرورش مي تواند كانون خسارت باشد اما مي توان با اقدام درست و اصولي و مديريت علمي ميزان اين خسارتها را به پايين ترين حد ممكن كاهش داد.
وي با اشاره به آن كه بخشي از آموزشها در زمان وقوع حادثه و برخي پس از حادثه است گفت: از اولويتهاي برنامه آموزش و پرورش د راين باره آموزش گسترده معلمان است كه به اين ترتيب اين آموزشها به دانش آموزان و از طريق آنها به خانواده ها منتقل خواهد شد.
حاجي نزديكترين كسان براي كمك به دانش آموزان را در هنگام وقوع زلزله معلمان و كادر آموزشي مدرسه دانست و گفت: در جريان زلزله بم، وجود نيروهاي آموزش نديده يكي ازعلل كندي خدمات رساني بوده و اميد است با تشكيل اين كارگاهها و فراهم نمودن آموزش مهارتي معلما، اين آسيبها به حداقل برسد.
گفتني است كارگاهي آموزشي مديرت بحران با هدف ايجاد گروهها و كميته هاي مديريت بحران براي آماده سازي مديران آموزشي، مدارس و دانش آموزان براي رويارويي با هر گونه بحران و كمك به تلاشهاي مديريتي در سطح محلي، منطقه اي و ملي در زمينه بلاياي مختلف از 20 تا 22 تيرماه در خانه معلم شميران تهران برگزار مي شود.