مركز فرماندهي و كنترل پليس راه ناجا اعلام كرد : به دليل آسيب ديدگي پلهاي بزرگ دليچايي در محور دماوند - فيروزكوه تردد وسايل نقليه سنگين شامل تريلر و كاميون 10 چرخ ازتاريخ 16/12/82 تا اطلاع ثانوي ممنوع و تردد براي وسايل نقليه مذكور از محورهاي آمل ( هراز ) و محور فرعي آبسرد جاده سمنان با رعايت اصول ايمني صورت مي گيرد .

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از پليس راه ناجا در محور داران - اصفهان به منظور احداث يك دستگاه پل زير گذر عابر پياده و همچنين يك تقاطع غير همسطح در ابتدا و انتهاي دوستاي دولت آباد واقع در كيلومتر 45 محور فوق تا اطلاع ثانوي مسدود و تردد وسايل نقليه از راه انحرافي احداثي به موازات محور اصلي صورت مي گيرد .

همچنين در كمربندي نيشابور به منظور احداث تقاطع غير همسطح در كيلومتر 8 كمربندي نيشابور مسير كمربندي در محل انجام عمليات از روز چهارشنبه مورخ 6/3/83 تا اطلاع ثانوي مسدود است .