گرگان - خبرگزاری مهر: مدیرکل زندانهای گلستان گفت: تاکنون هزار و ۱۸۳ نفر از مددجویان زندانهای استان مورد عفو و تخفیف مجازات قرار گرفتند.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، عباسعلی عرب پیش از ظهر پنجشنبه در جمع مددجویان زندان گنبد افزود: پس از اجرای دستورالعمل عفو ابلاغی ۴۸۴ نفر از زندانها آزاد و ۶۹۹ نفر تاکنون مشمول تخفیف مجازات قرار گرفتند.

وی اظهار داشت: به محض ابلاغ دستورالعمل عفو پیشنهادی ریاست قوه قضائیه و موافقت مقام معظم رهبری، با بسیج امکانات به بررسی پرونده ها و مشمولان عفو و واجد شرایط پرداختیم که تاکنون منجر به آزادی 484 نفر و تخفیف و تقلیل مجازات  699 نفر از مددجویان زندانهای استان شده است.

عرب در محفل انس با مددجویان زندان گنبد بیان داشت: شما خالصانه در این ماه به در خانه خدا بروید، مطمئن باشید خداوند عنایت خواهد کرد.

مدیرکل زندانهای گلستان یادآور شد: رهبر کبیر انقلاب حضرت امام (ره) برای ماه مبارک رمضان برنامه ویژه ای داشتند، ملاقاتهای عمومی ایشان لغو می شد و برنامه عبادی خاصی در این ماه برای ارتباط با خدا داشتند.

وی عنوان کرد: مددجویان نباید به گناه خود نگاه کنند بلکه باید به بزرگی و رحمت خدا نگاه کنند و باید از برکات این ماه معنوی استفاده کرد.