یادگار احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر در گرگان افزود: این امر نشان دهنده توجه کم متولیان امر به بخش معدن در منطقه بوده در حالیکه پتانسیلهای این بخش زیاد است.
وی اظهار داشت: پتانسیلهای زیادی در بخش معدن استان وجود دارد که باید استفاده بهینه ای از این بخش شده و ظرفیتهای موجود آن شناسایی شود.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر حدود یک درصد ظرفیت معادن استان استخراج می شود در حالیکه سالانه حدود یک میلیون تن واردات معدنی به کشور صورت می گیرد.
به گفته احمدی، مواد معدنی باید تبدیل به ارزش افزوده شود و در حال حاضر مهندسان در بخش برداشت از معدن متخصص هستند و طوری از معادن برداشت خواهند کرد که حداقل تخریب انجام شود.
رئیس سازمان نظام مهندسی معادن گلستان بیان داشت: ما باید برای این بخش ظرفیت برداشت و اشتغال را بالا ببریم و ارزش افزوده ایجاد کنیم و باید مسئولان امر در این زمینه هدف گذاری کنند.
وی عنوان کرد: مهندسان ما در برداشت از معادن راهکار علمیتر دارند و دورههای تخصصی را نیز فرا گرفته اند و صرف اینکه ممکن است تخریب صورت گیرد، نباید موجب عقب ماندگی در این بخش شود.
احمدی افزود: معرفی ماده معدنی و تبلیغ آن کار گسترده ای است که در این بخش باید ارتباط صنعت و معدن بیشتر شود و از پتانسیل بخش معدن بیشتر در صنعت استان استفاده شود.
وی با بیان اینکه ارتباط صنعت و معدن کم است، خاطرنشان کرد: بخش معدن در وزارت صنایع و معادن تبدیل به بخش جز شده که اگر وزارت بازرگانی و صنایع و معادن با هم ادغام شود، بخش معدن حذف میشود.