رئیس شورای صنفی نمایش همدلی و همکاری سینماگران برای مدیریت بحران فروش را قابل توجه و باعث رونق اکران ماه رمضان می‌داند.

مهدی کرمپور به خبرنگار مهر گفت: برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و شرایط اجتماعی بخش‌های مختلف اقتصادی را با مشکل مواجه کرد. این امر بر هنر و سینما نیز بی‌تاثیر نبود و موجب افت فروش و میزان استقبال مردم از سینما شد.

وی افزود: میزان فروش فیلم‌های سینمایی و استقبال مخاطبان از سینما هر سال در ماه رمضان به دلایل مختلف و براساس شرایط حاکم بر جامعه دچار رکود می‌شود و مخاطبان تمایل چندانی به تماشای فیلم در سالن‌های سینما نداشته و ماه رمضان فصل مرده اکران محسوب می‌شود.

کارگردان فیلم سینمایی "چه کسی امیر را کشت " گفت: پایین آمدن مقطعی فروش فیلم‌های سینمایی بر اساس دلایل مذکور موجب  اتخاذ تمهیداتی جهت جلوگیری از ادامه این روند و جبران خسارت‌های اقتصادی وارد بر سینما شد، تعامل و همکاری شورای صنفی نمایش با اداره نظارت و ارزشیابی و مشورت با اهالی سینما در نهایت دستیابی به موفقیت نسبی در راستای حفظ منافع سینما و سینماگران را در پی داشت.

کرمپور فروش فیلم‌های سینمایی را درشش ماه اول سال قابل قبول توصیف کرد و افزود: سامان دهی به اکران، برنامه‌ریزی مناسب و در مجموع مدیریت وهمکاری دست‌اندکاران و اهالی سینما فصل مرده اکران را که با شرایط خاص اجتماعی همراه شده بود به فصلی پر رونق تبدیل و موجب استقبال مخاطبان از سینما شد.

وی عملکرد خانه سینما، شورای صنفی نمایش و اهالی سینما را در مدیریت بحران اقتصادی سینما قابل تقدیر خواند و افزود: عملکرد و تعامل اهالی سینما با یکدیگر به رونق اقتصاد سینما و تولیدات این بخش کمک کرد. فعالیت نهادهای متولی این امور در چند ماه اخیر را قابل تقدیر می‌دانم.

این کارگردان درباره وضعیت فروش سینماها در شش ماه دوم سال گفت: اگر علاوه بر واگذاری مسائل مرتبط با سینما به سینماگران، بخش خصوصی بر سرنوشت خود حاکم  شود و ساخت آثار سینمایی با دقت و توجه کافی به سطح کیفی فیلم‌ها انجام پذیرد، روند رو به رشد سینما ادامه می‌یابد.

این مستندساز خاطرنشان کرد: امیدواریم در شش ماه دوم سال با درایت تولیدکنندگان و پخش کننده‌ها واعمال سیاست‌های مشورتی که سر لوحه شورای صنفی نمایش بوده و اعتقاد به ایجاد تعامل با سایر سینماگران را ثابت کرده است، شاهد رونق سینما و افزایش استقبال مخاطبان باشیم.

وی در پایان ادامه طرح اذان تا اذان را به نفع سینما دانست و گفت: بسیاری از خانواده‌ها از صبح تا غروب مشغول کار و فعالیت هستند و تنها شب‌ها فرصت تفریح و پرداختن به خانواده را دارند. در این شرایط ادامه یافتن این طرح جایگزینی مناسب برای بسیاری از ناهنجاری‌های جامعه محسوب شده و سینما به عنوان تفریحی سالم در اوقات فراغت مردم از جایگاهی مناسب برخوردار می‌شود.