به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، علی اکبر پاسندی بعداز ظهر دوشنبه به خبرنگاران در گرگان در این زمینه افزود: این کارگاه با هدف تبادل اطلاعات، ارتقای سطح کیفی آموزش و پژوهش و ارایهی راهکارهای مناسب جهت استفاده بهینه از تواناییها و پتانسیلهای موجود در زمینه فنون صید و صیادی برگزار می شود.
وی اظهار داشت: بررسی اثرات ادوات صیادی ساحلی بر ماهیان و معرفی برخی از نرمافزارهای اختصاصی صید را از دیگر اهداف این کارگاه تخصصی است.
وی خاطرنشان کرد: این کارگاه آموزشی توسط گروه شیلات دانشگاه علوم کشاورزی ومنابع طبیعی گرگان با همکاری دانشگاه اگه ترکیه و اداره کل شیلات گلستان برگزار می شود.
مدیر کل شیلات گلستان گفت: در این کارگاه شرکت کنندگان ضمن آشنایی با برخی نرم افزار های تخصصی فنون صید و صیادی با آخرین تحقیقات انجام گرفته در زمینه تورهای ساحلی نیز آشنا می شوند.
پاسندی از برگزاری این کارگاه در ایجاد زمینه های همکاری بیشتر بین مراکز تحقیقاتی داخل و خارج از کشور ابراز خرسندی کرد.
وی یادآورشد: وضعیت صید و صیادی در کشور ایران از جمله سخنرانیهای این کارگاه بوده و در این کارگاه چهار نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه اگه نیز سخنرانی می کنند.
مدیرکل شیلات گلستان، مدیریت صید و صیادی در کشور ترکیه و روشهای متداول صید در این کشور را از جمله عناوین سخنرانی اعضای هیئت علمی دانشگاه اگه ذکر کرد.
پاسندی، زمان برگزاری کارگاه را 16 الی 18 آبان ماه 88 و آخرین مهلت ثبت نام را تاپایان وقت اداری 30 مهرماه سال جاری ذکر کرد.