مستند‌های "سفر" و "صحرای زنده" به کارگردانی و تهیه‌کنندگی حسین صافی آماده پخش از تلویزیون است.

حسین صافی به خبرنگار مهر گفت: مستند "سفر" را در یک قسمت 31 دقیقه‌ای با محور طبیعت کهگیلویه و بویراحمد برای شبکه استانی دنا تهیه کردم که آماده پخش است. مستند "صحرای زنده" هم در یک قسمت 30 دقیقه‌ای با موضوع خشکی و بارندگی در بیابان‌ها برای شبکه استانی بوشهر تولید کردم.

وی در ادامه افزود: مستند "میمند" در یک قسمت 55 دقیقه‌ای برای شبکه استانی کرمان مراحل فنی را سپری می‌کند. کارگردانی و تهیه‌‌کنندگی مستند "حلزون‌ها" هم به عهده خودم است. این مستند در یک قسمت 35 دقیقه‌ای درباره زندگی حلزون‌ها در همه جا از خلیج‌فارس گرفته تا آب‌های شیرین است. 50 درصد از تصویربرداری این مستند که به سفارش شبکه بوشهر تهیه می‌شود به پایان رسیده است.

این مستندساز اشاره کرد: در مستند "اردیبهشت ایران" هم طبیعت 15 استان ایران را به تصویر کشیدم. این مستند در یک قسمت 35 دقیقه‌ای برای شبکه بوشهر تهیه شده و مراحل فنی را پشت سر می‌گذارد. تصویربرداری همه مستندهایی که می‌سازم  به عهده خودم است.