تاریخ انتشار: ۲۴ شهریور ۱۳۸۸ - ۱۲:۵۹

کتاب "سرمایه‌داری و مسیحیت" اثر ویلیام کانلی از سوی انتشارات دانشگاه دوک منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، نویسنده در این کتاب به ابعاد محافظه‌کارانه فرهنگ مذهبی و اقتصادی آمریکا می‌تازد و مساوات‌طلبی و یکپارچگی بوم‌شناختی را مورد توجه قرار می‌دهد.

نویسنده معتقد است که فرهنگ امریکایی به سوی نوعی فرهنگ مبتنی بر اوانجلیستی - سرمایه‌داری پیش رفته است.

او معتقد است که این فرهنگ در کلیساها و محافل مذهبی تبلیغ می‌شود. همچنین وی معتقد است که این فرهنگ به طور گسترده‌ای توسط رسانه‌ها تبلیغ و ترویج می‌شود.

گزارشهای فاکس نیوز و شیوه‌های مصرف و روشهای سرمایه‌گذاری نیز نه تنها متاثر از این فرهنگ است، بلکه به گسترش این فرهنگ کمک می‌کند.

به اعتقاد نویسنده این فرهنگ به افزایش نابرابری اقتصادی دامن می‌زند و سیستم اقتصادی و سیاسی را می‌آفریند که در آن نابرابری و تبعیض حرف اول را می‌زند که در مقابل نسلهای آتی نیز پاسخگو نیست.

نویسنده کتاب، ویلیام کانلی استاد دانشگاه جان هاپکینز است. کتابهای "کثرت‌گرایی"، "چرا من سکولار نیستم" و "مشخصه‌های کثرت‌گرایی" از جمله آثار او به شمار می‌رود.