بوشهر - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان بازرگانی استان بوشهر گفت: در 5 ماهه سال جاری با همکاری سازمان های صنفی 52 هزار و 529 فقره بازرسی از واحدهای صنفی استان بوشهر صورت گرفته است.

به گزارش خبرنگار مهر در بوشهر، حسین حسینی محمدی ظهر دوشنبه در نشست تنظیم بازار استان بوشهر افزود: این میزان بازرسی صورت گرفته نسبت به مدت مشابه سال قبل که 22 هزار و 877 مورد است 130 درصد افزایش را نشان می دهد.

وی اظهار داشت: در همین راستا 22 هزار و 103 واحد صنفی متخلف در بوشهر شناسایی و جریمه  شده اند که میزان تخلف کشف شده نسبت به مدت مشابه سال قبل از رشد 115 درصدی برخوردار بوده است.

رئیس سازمان بازرگانی استان در خصوص طرح نظارتی ویژه ماه مبارک رمضان نیز گفت: طرح نظارتی ویژه ماه مبارک رمضان از ابتدای این ماه آغاز شده و طی این مدت تعداد 9 هزار و 926 مورد بازرسی از بازار صورت گرفته است.

حسینی محمدی افزود: از این مجموع تعداد 8 هزار و 600 مورد توسط بازرسان سازمان بازرگانی و یک هزار و 300 بازرسی از طریق بازرسان سازمان های صنفی انجام گرفته است.

رئیس سازمان بازرگانی استان بوشهر با اشاره به فعالیتهای مطلوب ستاد خبری و کاهش گزارشات کتبی به این سازمان اظهار داشت: در سال جاری میزان هزار و 346 مورد گزارشات مردمی به ستاد خبری این سازمان واصل شده است که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 789 مورد و 70 درصد رشد را نشان می دهد.

وی با توجه به اقدامات انجام شده در تنظیم بازار داخلی استان گفت: با برنامه ریزی های صورت گرفته در ماه مبارک رمضان و با همکاری سازمان جهاد کشاورزی و شرکت پشتیبانی امور دام استان بیش از 350 تن برنج در بسته های پنج کیلویی، 900 تن گوشت مرغ و 100 تن گوشت قرمز منجمد در بین مردم توزیع شده که این روند با برپایی نمایشگاه پائیزه همچنان ادامه دارد.

استاندار بوشهر نیز گفت: باتوجه به شرایط منطقه ای و اختلاف قیمت ها با سایر استانهای همجوار برای برون رفت از ملاحضات کنونی نیاز به استفاده از روشهای علمی تحلیلی و کارشناسی در کنترل بازار و جلوگیری از افزایش قیمت ها حائز اهمیت است و میدانی مرکزی که ایجاد می شود باید از وابستگی به واردات از میادین سایر شهرها مبرا باشد.

ابوطالب شفقت افزود: ساختار بازار بوشهر سنتی است و هزینه های تأمین کالا از مبدا تولید و گسترده بودن شبکه های توزیع و نابسامانی فرآیند خرید، حمل، قیمت گذاری کالا و خدمات موجب می شود تا بر اثر تحولات اقتصادی، روند قیمت ها با افزایش نارضایتی عمومی همراه شود.