درحالي كه اين روزها خبر از احتمال بركناري حسن حاجعلي فرد سرپرست سازمان هواپيمايي كشوري و آمدن سردار حسين علايي به اين سازمان در مطبوعات منتشر شده است ، يك مقام ارشد در صنعت حمل و نقل هوايي كشور به خبرگزاري"مهر" گفت: تا مادامي كه متخصص آشنا به صنعت حمل و نقل هوايي در سازمان هواپيمايي كشوري نباشد، هيچ موفقيتي در اين صنعت كسب نخواهيم كرد.

يك مقام ارشد درصنعت حمل و نقل هوايي كشور در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي "مهر" با تاكيد بر اين كه مديريت سازمان هواپيمايي كشوري بايد به يك متخصص فني، عملياتي و بازرگاني سپرده شود، از رئيس جمهور خواست تا درمديريت اين سازمان از افراد متخصص صنعت هوايي كشوراستفاده كند.

وي استفاده از افراد متخصص در سازمان هواپيمايي را خواسته بدنه كارشناسي و مديريتي حمل و نقل هوايي دانست وبا اشاره به اين كه اكثر مديران برگزيده در راس سازمان هواپيمايي در طول سال هاي اخير غيرمتخصص بوده اند، گفت: در مجموع از سال 1357 تاكنون تنها حدود چهار سال از مديران تخصصي استفاده شده است.

اين مقام ارشد درصنعت حمل ونقل هوايي كشور افزود: در طول دوران پس از انقلاب حداقل 13 مدير در راس سازمان هواپيمايي كشوري قرار گرفته اند درحالي كه از شروع كار اداره كل هواپيمايي درفرودگاه مهر آباد يعني از سال 1328 تا 1357 تنها چهار مدير در راس سازمان فوق بوده اند.

وي خاطرنشان كرد: براساس اساسنامه، وظايف محوله به سازمان هواپيمايي كشوري كاملا حرفه اي وتخصصي است و مسئوليت اداره اين سازمان بايد به عهده فردي گذاشته شود كه از تخصص وتوانايي هاي مديريتي و بينش هواپيمايي برخوردار باشد .

وي با اشاره به وظايف مهم سازمان هواپيمايي كشوري  درسازمان هواپيمايي كشوري بين المللي (ايكائو) خاطر نشان كرد: اين سازمان نماينده دولت ايران در سازمان فوق بوده و مسئوليت ايجاد استانداردهاي ايمني و كمك به تصدي گري حمل و نقل هوايي كشور را داراست.

اين مقام ارشد درصنعت حمل و نقل هوايي كشور، تامين زيرساخت هاي مورد نياز براي تامين بي خطر پروازها، توسعه هواپيمايي و آموزش نيروهاي متخصص، مسئوليت تهيه موافقتنامه ها و قراردادهاي هواپيمايي با كشورهاي خارجي و ارائه آن به مجلس را از ديگر وظايف مهم سازمان هواپيمايي كشوري بيان كرد.