رئیس جمهور تغییر و تحولاتی که در عرصه های اقتصادی ، سیاسی و فرهنگی در دنیا در حال وقوع است را از محورهای اظهارات خود در مجمع عمومی سازمان ملل برشمرد و اظهار داشت: در این نشست عوامل مشکلات کنونی جهان را ریشه یابی و راه حل های روشن و انسانی را برای برطرف کردن این مشکلات ارائه خواهم کرد.

به گزراش خبرگزاری مهر، دکتر محمود احمدی نژاد در گفتگو با شبکه تلویزیونی "کانال 2 فرانسه" در پاسخ به سئوالی درباره حضور خود در نیویورک، با بیان اینکه مجمع عمومی سازمان ملل از نشست های مهم جهانی است اظهار داشت: در این نشست دیدگاه های گوناگون کشورها درباره مسائل مهم جهانی ارائه می شود و بنده نیز به عنوان رئیس جمهوری اسلامی ایران دیدگاه های ملت ایران درباره چالش های مهم امروز جهانی و راه حل های برون رفت از این چالش ها را بیان خواهم کرد.

رئیس جمهور در پاسخ به احتمال ملاقات با باراک اوباما با توجه به اینکه اوباما گفته حاضر است دستان خود را به سوی ملت ایران دراز کند، تصریح کرد: ملت ایران خود را دوست همه ملت ها می داند و هر کس صادقانه دست دوستی دراز کند ملت ایران آن را به گرمی خواهد فشرد.

وی تصریح کرد: ملت ایران اهل گفتگو و تعامل سازنده است اما این گفتگو باید در چارچوب عدالت و احترام متقابل باشد ما منتظریم رفتار آقای اوباما و تغییراتی را که مطرح کرده است در عمل مشاهده کنیم.

دکتر احمدی نژاد در پاسخ به سئوالی درباره گفتگو با رژیم صهیونیستی تصریح کرد: ما اصولا رژیم صهیونیستی را به رسمیت نمی شناسیم و نیاز به گفتگو با این رژیم نداریم. ما رژیمی که جنگ ، کشتار، ترور و تجاوز می کند و از روزی که تاسیس شده منطقه خاورمیانه، یک روز روی آرامش را به خود ندیده است؛ هیچ وقت به رسمیت نشناخته ایم.

رئیس جمهور در پاسخ به سئوالی درباره موضوع هولوکاست اظهار داشت: در این رابطه صرفاً دو سوال روشن را مطرح کرده ایم که متاسفانه سیاستمداران اروپایی و فرانسه از پاسخ به آن طفره می روند. این سوال که هولوکاست در کجا واقع شده است؟ و چه کسی آن را به وجود آورده و اینکه آیا هولوکاست را دولت های اروپایی به وجود آورده اند و یا فلسطینی ها و چرا مردم فلسطین باید تاوان و خسارت آن را بپردازند سئوال هایی است که به آن پاسخ داده نمی شود.این حرف اروپایی ها را می پذیریم که در جنگ دوم جهانی جنایت کرده اند خوب چه کسی باید تاوان این جنایت را بپردازد. یا مردم فلسطین که نقشی در آن ندارند باید خسارت بپردازند. ضمن اینکه اگر هولوکاست واقعه تاریخی باشد باید اجازه داده شود درباره آن تحقیق انجام شود.

وی افزود: معتقدم مردم اروپا با من در این زمینه هم عقیده هستند اگر نه ما حاضریم در این کشورها و به خصوص فرانسه در این رابطه رفراندوم برگزار کنیم تا این موضوع برای همگان روشن شود.

رئیس جمهور خاطر نشان کرد: این که سیاستمدارن اروپایی از پاسخ به این سوال روشن فرار می کنند نمی تواند مشکل را حل کند.اگر دولت فرانسه دلش به حال صهیونیست ها می سوزد چرا حاضر نیست زمینی از کشور خود را در اختیار صهیونیست ها قرار دهد. دولت های اروپایی و صهیونیست ها هر طور که دوست دارند با هم کنار بیایند اما حق ندارند از سرزمین دیگران ببخشند.

رئیس جمهور تصریح کرد: باید به حقیقت رجوع کنیم و راه حل اساسی حل مشکلات بازگشت به حقیقت است پنهان کردن حقایق صرفاً حل مشکلات را به تاخیر می اندازد . امروز روزانه در فلسطین انسان های بیگناه کشته می شوند 5 میلیون آواره هستند و چند ده هزار نفر در زندان به سر می برند بیش از یک میلیون نفر دو سال است که در غزه در محاصره دارو و غذا هستند سوال ما این است که با آنها به چه جرمی باید چنین برخوردی شود.

هیچ حقوقدان یا انسان منطقی این موضوع را نمی پذیرد که تاوان جنایت هایی که 70 سال قبل اروپایی ها مرتکب شده اند- خودشان اصرار دارند که این جنایت را انجام داده اند و هر کس آن را تکذیب می کند مورد تهمت قرار می دهند- باید مردم بی گناه فلسطین بپردازند.

وی تصریح کرد: رژیم صهیونیستی برای دوام خود نیازمند جنگ و کشتار است چرا که منطق ندارد.

رئیس قوه مجریه در پاسخ به سئوالی درباره موضوع هسته ای کشورمان خاطر نشان کرد: آژانس بین المللی انرژی هسته ای در گزارشی به صراحت اعلام کرده که سندی برای تمایل ایران برای استفاده از سلاح هسته ای پیدا نکرده است .این موضوع در گزارش های متعدد و رسمی آژانس منتشر شده و به عنوان سند قانونی موجود است.

رئیس جمهور در پاسخ به سئوالی درباره مواضع شدید فرانسه و سارکوزی علیه ایران گفت: علاقه مند بودیم با فرانسه مناسبات خوبی داشته باشیم اما برای آن اصرار نداریم آقای سارکوزی هم خیال نکند ملت ایران به او احتیاج دارد. ما ملتی بزرگ و پیشرفته هستیم و قادریم خودمان را به خوبی اداره کنیم. موضع گیری های آقای سارکوزی بیش از آنکه به ضرر ملت ایران باشد به ضرر ملت فرانسه است. فکر می کنم دنباله روی فرانسه از سیاست های دیگران در شأن ملت فرانسه نیست.

احمدی نژاد افزود: مواضع آقای سارکوزی اگر در چارچوب قانون و حق باشد به آن احترام می گذاریم اما اگر ناحق باشد برای ما اعتباری ندارد.

وی در پاسخ به تهدید جمهوری اسلامی ایران توسط رژیم صهیونیستی مبنی بر برخورد نظامی خاطر نشان کرد: پس چرا در مقابل چنین تهدیداتی آقای سارکوزی ساکت هستند مگر ایران عضو سازمان ملل و کشور مستقلی نیست پس چرا آقای سارکوزی در برابر تهدید یک کشور مستقل عکس العملی از خود نشان نمی دهد چه ارتباطی بین آقای سارکوزی و رژیم صهیونیستی وجود دارد که ساکت هستند؟

رئیس جمهور تاکید کرد : البته رژیم صهیونیستی هم بسیار کوچکتر از آن است که بخواهد ایران را تهدید کند. اصولا تهدیدات این رژیم از سوی ملت ایران به حساب نمی آید. ما به خوبی قادریم از خودمان بطور کامل دفاع کنیم و هر تهدید کننده ای را به پشیمانی بیندازیم. تهدیدات رژیم صهیونیستی بیشتر به یک نمایش شبیه است.

دکتر احمدی نژاد در جواب این سوال که فرانسه و سارکوزی خواستار تشدید تهدیدها و تحریم ها علیه ایران هستند گفت: فکر می کنم مردم فرانسه بسیار بزرگ تر از آن هستند که قربانی منافع صهیونیست ها شوند مردم فرانسه شایسته رهبران بهتری هستند کسانی که اگر بخواهند راجع به ملت بزرگ ایران حرفی بزنند قبل از آن با چند نفر مشورت می کنند عصبانیت آقای سارکوزی برای ما فاقد اعتبار است. البته ما خوشحال نیستیم و فکر می کنیم وی اشتباه می کند ضمن اینکه آقای سارکوزی قادر نیست به ملت ایران آسیبی برساند ما نیازی به فرانسه نداریم اما دوست داریم رابطه دوستانه داشته باشیم اما رابطه دوستانه را هیچ وقت التماس نمی کنیم.

رئیس جمهور در پاسخ به سئوالی درباره انتخابات اخیر و مواضع اپوزیسیون در این رابطه گفت: در ایران آزادی کامل برقرار است و افراد می توانند نظرات خود را آزادانه ابراز کنند البته قانون حاکم است. در مورد انتخابات هم قانون حاکم است مشکلی وجود ندارد و افراد نظرات خود را اعلام می کنند. البته متاسفم از اینکه کسانی در تلویزیون صدای آمریکا، بی بی سی فارسی و حتی وزیر خارجه فرانسه عده ای را به اغتشاش تحریک کردند و باعث شدند تعدادی از هموطنان عزیزمان آسیب ببینند.

وی تصریح کرد: دولت ایران مشروع ترین دولت منطقه و دنیاست و مورد حمایت اکثریت قاطع ملت ایران قرار دارد.

احمدی نژاد در پاسخ به سئوالی درباره قتل ندا آقا سلطان، خاطر نشان کرد: داستان ندا آقاسلطان داستان مشکوکی است چه کسانی که در داخل و چه در خارج از کشور به آشوب تحریک کرده اند باید پاسخگوی آن باشند. شبیه داستان ندا آقاسلطان دقیقا در ونزوئلا اتفاق افتاده است و این نشان می دهد که سناریویی در این رابطه در جریان است که متاسفانه یکی از هموطنان ما قربانی آن شد.

رئیس جمهور در ادامه با اشاره به قتل یک زن مسلمان در دادگاه آلمان تصریح کرد: خانمی در دادگاه که باید امن ترین مکان باشد با ضربات چاقو به قتل می رسد و آیا شما به عنوان یک خبرنگار می توانید بگویید موضع آقای کوشنر به این موضوع که در همسایگی فرانسه اتفاق افتاد، چه بود؟ امروز دیگر دوران استفاده از استانداردهای دوگانه به پایان رسیده است.

وی در پاسخ به سئوال دیگری درباره بازداشت یک تبعه فرانسه در آشوب های اخیر گفت: من قاضی نیستم و قوه قضاییه طبق قانون به جرم این خانم رسیدگی خواهد کرد.

رئیس جمهور در پاسخ به اینکه آیا برای «ریس» طلب عفو خواهید کرد، گفت: به چه دلیل باید این را بخواهم زمانی که تعدادی از هموطنان من چندین سال است که در فرانسه زندانی هستند ولی متاسفانه هیچ اقدامی از سوی دولت فرانسه برای کمک به این زندانی ها مشاهده نمی شود. من دوست دارم همه زندانیها آزاد شوند در هر کجای دنیا که باشند.