مدیر عامل سازمان میادین میوه و تره بار تهران گفت: بر اساس برنامه های شهرداری تهران و در راستای خدمات رسانی بهتر و کاملتر به مردم در نیمه دوم مهرماه جاری 12میدان جدید میوه و تره بار در تهران افتتاح می شود.

حسین صفایی در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این خبر تاکید کرد: میادین جدید در نقاط مختلف شهر تهران قرار دارد و در دو اندازه متوسط با 20 غرفه و کوچک که 10 غرفه را شامل می شود خواهد بود.

بنا به گفته این مقام مسئول در شهرداری در ابتدای سال 88 تعداد میادین میوه و تره بار شهر تهران 120 بازار بود که بنا بر اهداف خدمات رسانی و بر اساس منابع مالی، توان اجرایی و امکان تملک زمین و با کمک شهردارن مناطق مختلف شهر تصمیم به افزایش آن تا 160 بازار گرفته شد.

صفایی همچنین در رابطه با اشتغال زایی هر کدام از میادین کوچک و متوسط اظهار داشت: در هر بازار متوسط با توجه به اینکه 20 غرفه فروش وجود دارد در حدود 100 نفر اعم از غرفه دار، کارگر و نگهبان و همچنین در بازار کوچک نیز حدود 50 نفر به شکل مستقیم مشغول به کار خواهند شد.

مدیر عامل سازمان میادین میوه و تره بار تهران در ادامه با اشاره به هزینه های راه اندازی بازارهای جدید برای شهرداری تهران گفت: راه اندازی بازار جدید نه تنها برای ما هیچ درآمدی ندارد بلکه به دلیل خدماتی که ارائه می دهیمموجب تحمیل هزینه نیز می شود.