پیکر پرویز مشکاتیان پس از تشییع از مقابل تالار وحدت به نیشابور منتقل و در روز شنبه 4 مهرماه در کنار آرامگاه عطار به خاک سپرده می شود.

به گزارش خبرنگار مهر بعد از خاکسپاری پیکر این هنرمند مراسم یادبودی نیز در روزشنبه 4 مهرماه در فرهنگسرای سیمرغ نیشابور با حضور خانواده مشکاتیان،هنرمندان نیشابوری ودیگر اهالی فرهنگدوست برگزار خواهد شد.

مراسم تشیع پیکر این هنرمند فردا پنجشنبه 2 مهرماه از ساعت 10 صبح با حضور هنرمندان،مسئولان و علاقه مندان به هنر موسیقی در مقابل تالار وحدت برگزار می شود.ضمنا قرار است مراسم یادبودی نیزبرای این موسیقیدان فقید درتهران برگزار شود که هنوز زمان و مکان آن مشخص نشده است.

 پرویز مشکاتیان آهنگساز،ملودی پرداز و نوازنده توانای سنتور روزدوشنبه 30شهریوردر سن 54 سالگی در منزل مسکونی اش واقع در تهران درگدشت.