هاشمیان تاکید کرد: کمیته ضد دوپینگ فدراسیون فوتبال با سپری شدن هفتههای آغازین لیگ، کنترل و نظارت بر مسابقات لیگ را بر اساس نرم افزار طراحی شده افزایش خواهد داد و مطابق الگوی آماری در خصوص تعداد و موارد کنترل دوپینگ به نمونه گیری خواهد پرداخت.
وی با اطمینان خاطر به جامعه فوتبال مبنی بر اینکه هیچ تیمی با بهرهگیری از شیوههای غیر ورزشی نمی تواند موفقیتی را کسب و آن را حفظ کند، اظهار داشت: کمیته ضد دوپینگ با دقت و حساسیت خاصی مسابقات لیگ برتر را زیر نظر دارد و طبق یک برنامهریزی مشخص کار کنترل و نمونه گیری مسابقات را پیگیری می کند و در این زمینه هیچگونه مماشات و چشم پوشی نخواهد داشت.
رئیس کمیته ضد دوپینگ فدراسیون فوتبال با اشاره به آئین نامه جدید کمیته مبارزه با دوپینگ تصریح کرد: در آئین نامه جدید مجازاتهای شدیدی نسبت به تیمهای متخلف پیش بینی شده بطوری که اگر در نمونه گیریها دوپینگ دو بازیکن از یک تیم اثبات شود آن تیم متحمل مجازاتهای سنگینی نظیر کسر امتیاز در جدول، جرائم نقدی، سقوط به رده پایینتر و حتی محرومیتهای سنگین محکوم خواهد شد.
هاشمیان با اشاره به سخت گیری فیفا در مسئله مبارزه با دوپینگ در فوتبال اظهار داشت: در آئین نامه جدید فیفا موضوع مبارزه با دوپینگ در فوتبال با قوانین و ضوابط سخت گیرانه تری به فدراسیونهای ملی ابلاغ شده است. این موضوع نه به دلیل مفهوم رایج دوپینگ در فوتبال بلکه فیفا از این طریق فدراسیونهای ملی را مکلف به پیشگیری از شیوع این پدیده غیر ورزشی در فوتبال و برخورد سختگیرانه با آن کرده است.
وی اضافه کرد: این درحالی است که در آخرین آمارهای منتشر شده از سوی فیفا تنها 34 صدم درصد موارد مثبت دوپینگ در فوتبال گزارش شده که این عدد بزرگی محسوب نمی شود با این وجود متولیان فوتبال تلاش دارند تا این پدیده را در جهان ریشه کن کنند.
رئیس کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال از نهایی شدن آئین نامه جدید کنترل دوپینگ خبر داد و افزود: آئین نامه جدید با انطباق با آئین نامه کنترل دوپینگ فیفا نهایی شده و جهت تصویب هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال به ریاست فدراسیون ارائه خواهد شد تا کمیته ضد دوپینگ مطابق خواستههای فیفا و با شدت عمل بیشتری در این زمینه به فعالیت بپردازد.
هاشمیان با تاکید براعمال سخت گیریهای بیشتر در مسابقات لیگ و هشدار به بازیکنان نسبت به انجام نمونه گیریها حتی خارج از محیطهای ورزشی تصریح کرد: با توجه به تاکید فیفا مبنی بر ضرورت اعمال سخت گیریهای بیشتر در فوتبال، انجام آزمایشهای بیرون از مسابقه در دستور کار کمیته کنترل دوپینگ قرار گرفته و بر این اساس بازیکنان لیگ برتر هر لحظه باید برای انجام نمونه گیری آماده باشند.
وی با تاکید بر ضرورت توجه بازیکنان، مسئولان و کادر فنی باشگاهها نسبت به مراقبتهای ویژه در امر مبارزه با دوپینگ یادآور شد: تمامی عوامل اجرایی باید حداکثر دقت و حساسیت را در خصوص برخورد با این پدیده به خرج دهند تا شاهد روزی باشیم که دوپینگ در فوتبال کشور بطور کامل ریشه کن شود.
رئیس کمیته ضد دوپینگ فدراسیون فوتبال دربخش دیگری از سخنان خود به موضوع تخلف بازیکنان از معافیتهای درمانی اشاره کرد و افزود : برخی از بازیکنان پس از مصرف داورهای ممنوعه، فرمهای معافیت درمانی (TUE) را تکمیل و برای کمیته کنترل دوپینگ ارسال می کنند که این شیوه طبق آئین نامه خلاف است.
هاشمیان اظهار داشت : در صورتیکه داورهای تجویزی به ورزشکار جزو داورهای ممنوعه است او موظف است قبل از مصرف آن داور فرم مخصوص TUE را تکمیل و برای کمیته ضد دوپینگ ارسال کند و پس از اینکه مجوز مصرف را از کمیته کنترل دوپینگ دریافت کرد مجاز به استفاده از داوری مذکور خواهد بود. اما اگر ورزشکار پس از آنکه داروی ممنوعه را برای درمان استفاده کرده و سپس فرم TUE را به کمیته ضد دوپینگ ارسال کند، هیچگونه مجوزی برای معافیت ورزشکار تلقی نخواهد شد.