هفتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تبریز ظهر امروز در حالی با حضور وزیر ارشاد افتتاح می‌شود که 900 ناشر داخلی و 75 ناشر خارجی در آن حضور دارند.

به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، احمد احمدی منش مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی عصر یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: در این نمایشگاه بیش از یکصد هزار عنوان کتاب در معرض بازدید و فروش قرار می گیرد.

به گفته وی، این نمایشگاه از ساعت 10 تا 21 روزهای ششم تا 12 مهرماه جاری در 35 هزار مترمربع فضای نمایشگاهی و 800 غرفه، پذیرای علاقمندان و اهل فرهنگ و هنر است.

مدیرکل فرهنگ وارشاد اسلامی آذربایجان شرقی اضافه کرد: تمام کتابهای عرضه شده در هفتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تبریز با 40 درصد تخفیف ارائه می شود که 20 درصد آن در قالب یارانه توسط اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی و 20 درصد دیگر توسط خود ناشر اعمال خواهد شد.

وی با بیان اینکه در این نمایشگاه برای نخستین بار بن کارت الکترونیکی مورد استفاده قرار خواهد گرفت، افزود: 500 میلیون تومان بن در جریان برگزاری این نمایشگاه در اختیار علاقمندان قرار خواهد گرفت و پیش بینی می شود میزان فروش، به سه میلیارد تومان بالغ شود.

احمدی منش همچنین تصریح کرد: در حاشیه هفتمین نمایشگاه کتاب تبریز 26 برنامه جنبی از جمله همایش ادبی شمس و مولانا، ‌شب شعر و خاطره دفاع مقدس، ‌گفتمان های فرهنگی و مسابقه و نمایشگاه نماز به همراه گرامیداشت روز ملی شعر و ادب فارسی نیز برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: همزمان با برپایی این نمایشگاه،‌ مطبوعات آذربایجان شرقی نیز در 80 غرفه توانمندی های خود را در معرض دید عموم قرار می دهند.

به گفته مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی در پایان این نمایشگاه نیز سومین آئین انتخاب رسانه برتر استان در حوزه فرهنگ و هنر برگزار خواهد شد.