به گزارش خبرنگار مهر، صادق واعظ زاده عصر چهارشنبه در مراسم تودیع خود از سمت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به ارائه گزارش عملکرد این معاونت از زمان تأسیس پرداخت و گفت: مدل جدید ارتباط دانشگاه با صنعت از طریق ایجاد کانونهای ارتباط دانشگاه با صنعت، سیاستگذاری مراکز پژوهشی وابسته به دستگاههای اجرایی برای اولین بار، ساماندهی طرحهای بزرگ پژوهشی کشور که باید در 500 شرکت انجام می شد و آغاز حمایت از رساله های دکتری برخی از دستاوردهای معاونت علمی و فناوری از زمان تأسیس است.
رئیس بنیاد ملی نخبگان همچنین با اشاره به عملکرد بنیاد ملی نخبگان از زمان تأسیس اظهار داشت: امروز ایران منسجم ترین و قوی ترین برنامه حمایتی از نخبگان در بین کشورهای جهان اسلام را دارد و این بستر فراهم است تا چنین برنامه ای به قوی ترین برنامه دنیا تبدیل شود.
وی راه اندازی سامانه ارزیابی اختراعات، برگزاری جشنواره ملی نخبگان و راه اندازی دفاتر استانی بنیاد ملی نخبگان را به عنوان دیگر دستاوردهای زمان فعالیت خود در حوزه بنیاد ملی نخبگان دانست.
واعظ زاده گفت: معاونت علمی و فناوری در دولت نهم راه اندازی شد و در حال حاضر سیاستهای حمایت از نخبگان تدوین شده و ساماندهی طرحهای پژوهشی در حال انجام است.
وی افزود: در هر حال فرصت و توانایی جسمی و روحی بنده کافی نبود تا به برخی اهداف مانند نظام علم و فناوری، تکمیل چرخه علم و فناوری در کشور دست یابیم.
مراسم تودیع صادق واعظ زاده معاون علمی رئیس جمهور در دولت نهم و معارفه نسرین سلطانخواه معاون علمی رئیس جمهور در دولت دهم امروز چهارشنبه به حضور رئیس جمهور در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد.