هادی سپهری در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج افزود: ثابت شده، یادگیری موسیقی بر یادگیری ریاضی و سایر دروس تحلیلی ومنطقی تاثیر بسیار مثبتی دارد و باعث فهم و درک بهتر آن می شود.
وی ادامه داد: اگر بتوانیم درس موسیقی را به مجموعه دروس مدارس اضافه کنیم، سطح هنری مدارس ارتقا می یابد و دانش آموزان می توانند به موازات یادگیری سایر دروس، درک هنری خود را نیز بیش از پیش ارتقا دهند.
عضو خانه موسیقی ایران بیان کرد: نباید به دروس هنر به عنوان یک امر تزئینی و راهی برای پر کردن اوقات فراغت نگاه کنیم بلکه لازم است به اهمیت این دروس در مدارس و تاثیر آن در ارتقای کیفی آموزش هنر در محیطهای آموزشی توجه ویژه ای داشته باشیم.
سپهری خاطرنشان کرد: البته لازم است سطح کیفی کلاسهای کنونی هنر در مدارس از جمله نقاشی و خوشنویسی نیز بیش از پیش ارتقا یابد و این کلاسها به جایگاه شایسته خود در محیطهای آموزشی دست یابند.
وی اضافه کرد: آموزش موسیقی به دانش آموزان از همان سالهای اول تحصیل باعث می شود درک عمومی آنها در زمینه هنر قوی شود و دانش آموزان علاقمند به هنر نیز بتوانند استعدادهای خود در این خصوص را شناسایی و آنها را شکوفا کنند.
سپهری یادآور شد: همچنین فراگیری صحیح هنرهای مختلف باعث پرورش خلاقیت در کودکان و نوجوانان می شود و کمک می کند آنها در بزرگسالی با روحیه خلاقتری به حل مسائل زندگی بپردازند.