خرم آباد - خبرگزاری مهر: رئیس ستاد حوادث و سوانح غیرمترقبه استانداری لرستان خواستار تامین اعتبار برای تجهیز و تکمیل سالنهای چند منظوره امدادی این استان شد.

رضا آریایی در گفتگو با خبرنگار مهر در خرم آباد، از احداث 12 سالن جند منظوره امدادی در این استان خبر داد و گفت: ستاد حوادث غیر مترقبه استان لرستان با همکاری سازمان تربیت بدنی و شهرداری استان اقدام به ساخت سالن های چند منظوره امدادی برای هر شهرستان کرده است.

وی با اشاره به کاربرد این سالن های چند منظوره دراستان، یادآورشد: در مواقع عادی از این سالن ها به عنوان سالن ورزشی و در مواقع غیر عادی و بحرانی می توان به صورت بیمارستان و سالن های امداد و نجات استفاده کرد.

رئیس ستاد حوادث و سوانح غیرمترقبه استانداری لرستان با بیان اینکه در حال حاضر 6 سالن چند منظوره امدادی توسط ستاد حوادث غیر مترقبه استان تکمیل شده است، خاطر نشان کرد: همچنین 3سالن چند منظوره امدادی دیگر نیز توسط شهرداری به اتمام رسیده است.

آریایی یادآور شد: متاسفانه در حال حاضر این سالن های چند منظوره تنها احداث شده است و هنوز تاسیسات و امکانات خاصی ندارد.

وی با تاکید بر ضرورت اختصاص اعتبار برای ایجاد تاسیسات، محوطه سازی و کف پوش و دیگر تجهیزات مورد نیاز برای این سالنها، خاطر نشان کرد: برای تکمیل این سالن های چند منظوره امدادی نیار به اعتبارات تکمیلی است.