به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، قربانعلی شیرزاد ظهر سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران در گرگان افزود: از سال 85 تا پایان 87 افزون بر 575 میلیارد ریال در جهت مقاوم سازى مدارس اختصاص داده شده است و در چهارسال دولت نهم در خصوص ساخت فضاهاى ورزشى اعتبارى افزون بر 116میلیارد تومان هزینه شده است.
وی، اقدامات دولت نهم را در عرصه ساخت و ساز فضاهاى آموزشى و پرورشى کم نظیر و چشمگیر دانست و اظهار داشت: بزرگترین اقدام عمرانى در طول تاریخ آموزش و پرورش کشور، تصویب و اجراى قانون تخریب و بازسازى مدارس خطر آفرین و مقاوم سازى مدارس فاقد استحکام است.
وی خاطرنشان کرد: باید مدارسى بسازیم که از لحاظ استاندارد با کیفیت و پاسخگوى نیازهاى موجود باشد و دانش آموزان ما مدرسه اى امن مى خواهند تا در آن با آسایش به تحصیل بپردازند.
شیرزاد با اشاره به کارایى فضاهاى آموزشى افزود: مدرسه مجموعه اى از کلاس درس، آزمایشگاه، کارگاه، سالن مطالعه و کتابخانه مکان هاى تربیتى، فوق برنامه و نمازخانه است تا بتوانیم آموزش کاربردى را در کشور توسعه دهیم.
مدیرکل نوسازى مدارس استان گلستان به 4.4 برابر شدن اعتبارات عمرانى آموزش و پرورش در چهارسال دولت نهم اشاره کرد و افزود: اجراى قانون برنامه چهارم توسعه نسبت به کل اعتبارات اختصاص یافته در راستاى تحقق موضوعات است.
وی در زمینه مقاوم سازى مدارس فاقد استحکام گفت: جسارت و توان علمى براى حضور در مبحث بهسازى لرزه اى با بکارگیرى توان فنى و مهندسى کشور و بومى سازى بهسازى لرزه اى یکى از کارهاى نوسازى مدارس است که موفقیت بزرگى را براى جامعه مهندسى کشور به وجود آورده است و در طرح مقاوم سازى ساختمانهایى که بدلیل فقدان ضوابط و مقررات و تغییرات گسترده در قوانین و استانداردهاى جارى کشور و یا ضعف در کیفیت اجرا فاقد استحکام است مشمول مقاوم سازى است.
وی عنوان کرد: از دیگر اقدامات نوسازى مدارس استان اصلاح روند ساخت و ساز مدارس استان و حرکت از شیوه هاى نیمه مهندسى به سمت رویکردى مهندسى و علمى است که این امر درفضاههاى آموزشى که در سالهاى اخیراحداث شده مشهود است.