"محمد هادی ایازی" معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران دوشنبه شب با اعضای هیئت مدیره کانون زندانیان سیاسی قبل از انقلاب دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در این دیدار دوزدوزانی رئیس کانون زندانیان سیاسی قبل از انقلاب گزارشی از شکل گیری و مشکلات این کانون را مطرح کرد.

وی مهمترین کمبود این کانون را نداشتن فضای مناسب برای فعالیت و عدم برخورداری اعضا از خدمات رفاهی عنوان کرد و افزود: زندانیان سیاسی مسلمان قبل از انقلاب در سنین کهولت به سر می برند و تاکنون خاطرات آنان به طور کامل ضبط و ثبت نشده است و آنها به عنوان بخشی از اسناد انقلاب اسلامی از دست می روند.

ایازی نیز در این دیدار گفت: خدمت به زندانیان سیاسی قبل از انقلاب تکلیف ماست و ما به این امر افتخار می کنیم.

وی با بیان اینکه موزه زندان قصر در 22 بهمن امسال افتتاح می شود، گفت: ما برای هر منطقه شهرداری کار ویژه داریم که در منطقه 7 با افتتاح موزه زندان قصر شب خاطرات در این منطقه برگزار می شود.

سخنگوی شهرداری تهران ادامه داد: تجلیل از خادمان انقلاب در دهه فجر به طور گسترده در شهرداری انجام خواهد شد.

معاون شهردار تهران در این دیدار برای برآورده شدن درخواستهای کانون قول مساعد داد و از شهردار منطقه 6 که در جلسه حضور داشت خواست برای کانون مکان مناسبی را به عنوان کتابخانه پیش بینی کنند.

بیادی نائب رئیس شورای شهر، شهردار منطقه 6 و پیرهادی معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 7 نیز در این دیدار حضور داشتند.