مشهد - خبرگزاری مهر: عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: محتوا و کیفیت فعالیت‌های قرآنی نیازمند تدوین برنامه‌های عمیق‌تر است.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، حجت‌الاسلام علی حسینی ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران افزود: دانشگاه‌ها برای پرورش نسل‌های آینده و مدیران جامعه و افراد تاثیرگذار در عرصه فرهنگ و دانش کشور نیازمند انجام فعالیت‌های موثر و مفیدتری است و آن هم در گرو تدوین آیین‌نامه‌ای است که به نوعی وحدت رویه را در دانشگاه‌ها، آموزش عالی و دستگاه‌های فرهنگی یا دیگر نهادها در دست بگیرد تا بر اساس شرایط محیطی و با یک رویکرد واحد به بحث توسعه فعالیت‌های قرآنی و اثر بخش بودن آن توجه شود.

نماینده مردم نیشابور در مجلس گفت: به برکت انقلاب اسلامی و به ویژه در سال‌های اخیر فعالیت‌های قرآنی توسعه چشمگیری داشته است، اما هنوز جای کار وجود دارد و ما در بحث محتوایی و کیفی نیازمند تدوین برنامه‌های عمیق‌تری هستیم.

حجت‌الاسلام حسینی تاکید کرد: باید در کنار برگزاری کلاس‌های قرائت یا صوت و لحن، کلاس‌های تفسیر و مفاهیم هم گذاشته شود زیرا نتیجه برنامه‌های قرآنی، فهم بیشتر قرآن و عمل به احکام آن است که در این راستا استفاده از علم و دانش اساتید برجسته مفاهیم و تفسیر  قرآن به عنوان یک اصل موثر خواهد بود.

نماینده مردم نیشابور در مجلس با اشاره به آمادگی قشر دانشجو در بهره‌مندی معنوی و روحی از قرآن، بر لزوم جهت بخشی و سمت و سو به این پتانسیل تاکید کرد.

وی در خصوص برگزاری بیست و چهارمین جشنواره ملی قرآن دانشجویان ایران در مشهد گفت: اصولا برگزاری برنامه‌ها و جشنواره‌ها در حیطه قرآنی امری مطلوب است، البته باید از اسراف و تبذیر پرهیز کرد و توجه بیشتر به متن موضوع شود.

وی تصریح کرد: این گونه همایش‌ها و جشنواره‌ها یک نقطه شروع است تا استعدادها شناسایی و معرفی شوند و البته استقرار تشکیلات مدون برای پیگیری این امور یا دبیرخانه‌هایی که در طول سال فعال باشد و اهداف جشنواره و نقاط قوت و ضعف آن را پیگیری و فرصت‎ها را رصد کند، اجرای کار را به مطلوبیت لازم می‌رساند.