به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، ابراهیم صادقی ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران در زنجان با تاکید بر اینکه اجرای طرح آمایش صنعتی کشور به عنوان یک ضرورت اساسی در کشور احساس می شود، افزود: این طرحها با 300 هزار میلیارد ریال اعتبار و سالانه با تامین اعتبار100 هزار میلیارد ریال در مناطق و استانهای کشور اجرا میشود.
وی ادامه داد: تاکنون در بانک صنعت و معدن 165 طرح مصوب شده و اعتبار اختصاص یافته برای این تعداد طرح 2.5 میلیارد دلار ارزی و 15 هزار میلیارد ریالی است.
صادقی با بیان اینکه بانک صنعت و معدن برای توسعه صنعت کشور ازز طرحهای مختلف در این بخش حمایت کامل می کند، افزود: تا کنون 500 طرح نیز به بانکها رسیده است.
قائم مقام بانک صنعت و معدن کشور در ادامه تعداد طرحهای مربوز به آمایش را در استان زنجان 28 طرح عنوان کرد و افزود: این طرحها در قالب طرحهای نوین (هایتک) مانند صنایع داروئی، صنایع معدنی و کامپوزیتها هستند که برخی از این طرحها مصوب شده و برخی در حال بررسی و ارزیابی است.
صادقی در ادامه با بیان اینکه در زمان حاضر برخی واحدهای صنعتی و معدنی کشور با مشکلات مهمی روبه رو هستند، افزود: در راستای حمایت از این واحدها این طرح در 4 محور اجرا میشود که شامل طرحهای ایجادی، توسعه و تکمیل، طرحهای نیمه تمام و سرمایه در گردش است.
وی همچنین در خصوص نحوه اعطای تسهیلات به واحدهای صنعتی و معدنی کشور گفت: اگر سرمایهگذار بتواند با 30 درصد آورده در طرح سرمایهگذاری کند، بانک نیز با پرداخت 70 درصد باقیمانده در قالب تسهیلات بانکی، امکان سرمایهگذاری و اجرای طرح را فراهم خواهد کرد و خوشبختانه تاکنون تسهیلات اعطا شده این بانک کمترین انحراف را داشته است.
صادقی در ادامه با بیان اینکه در زمان حاضر تنها یک شعبه بانک صنعت و معدن در استان زنجان فعال است افزود: در حال حاضر به دنبال ایجاد 30 شعبه در کشور هستیم که یکی از این شعبات در ابهر از شهرهای استان زنجان ایجاد میشود.
وی با اشاره به اینکه بانک صنعت و معدن در رتبه 425 جهان قرار دارد افزود: بانک صنعت و معدن در منطقه رتبه دوم را دارد.