به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حسین موسوی تبریزی صبح امروز رسما از خانه احزاب ایران کناره گیری کرد و دلیل این کناره گیری را سکونت در شهرستان قم و سختی رفت و آمد در جلسات خانه احزاب ایران خواند.
وی در این زمینه افزود: قطعا اداره کشور و آینده آن به مدیریتی قوی نیاز دارد که از طرف احزاب مختلف با مطالعات، پیشنهادها و جبهه گیریهای مختلف و در کنار یکدیگر محقق خواهد شد.
وی با تقدیر از حضور دکتر روح الامینی و عرض تسلیت به وی برای از دست دادن پسرش در حوادث پس از انتخابات ابراز امیدواری کرد که حداقل خیر این موضوع این باشد که اجرای عدالت و قانونگرایی در کشور به گونه ای پیش رود که در آینده شاهد این گونه حوادث نباشیم.
موسوی تبریزی خطاب به دکتر روح الامینی گفت: این بزرگوار با رفتار و کردارخود پس از این واقعه تلخ به گونه ای عمل کرد که منافع امنیت ملی را بر منافع شخصی خود مقدم دانستند.
دبیر کل خانه احزاب ایران ضمن آرزوی سلامتی برای ابراهیم امینی از اعضای شورای مرکزی خانه احزاب ایران که هم اکنون در زندان به سر می برد افزود: جای آقای امینی در جلسه امروز خالی است امیدوارم که در برخورد با مسائل گوناگون همواره قانون برای ما فصل الخطاب باشد و همه در پناه قانون و اجرای آن امنیت داشته باشند.
وی یکی از مهمترین مصادیق ولایت مومن بر مومن را اجرای امر به معروف و نهی از منکر بر اساس فرموده قرآن کریم و امام صادق (ع) دانست و تصریح کرد: به نظر می رسد که احزاب قوی، متدین و آگاه به مسائل دین و کشور باید یکی از شاخص ترین کارهای خود را امر به معروف و نهی از منکر قرار دهند.
موسوی تبریزی با تاکید براینکه اگر ازقدرت برای خدمت به مردم استفاده شود پسندیده است،گفت: امروز قانون اساسی ما بهترین قانون براساس آموزه های اسلامی و منطبق بر آن است که همه مراجع، مردم و دو رهبر بزرگوار انقلاب اسلامی به آن رای دادند و هیچ کس نمی تواند بگوید قانون ما برخلاف موازین اسلامی است. باید توجه داشت که همواره به این میثاق عمل شود.
وی ادامه داد: باید یک مدیریت جامع در حوزه های مختلف مدیریتی در کشور صورت گیرد تا بتوان جمهوری اسلامی ایران را به جایگاه اصلی خود در دنیا رساند و مردم بتوانند در سایه تحقق آن امنیت کاملی را در حوزه های مختلف داشته باشند.
موسوی تبریزی تاکید کرد که همه می توانند در کنار یکدیگر بنشینند و تعامل کنند و البته امنیت هم به خطر نیفتد.
وی با طرح این سئوال که چرا نباید یکدیگر را تحمل کنیم و به طرد هم بپردازیم خاطر نشان کرد: روزگار فعلی مطمئنا برای هیچ کدام از ما خوشایند نیست و نباید بین طرفداران خط امام و قانون اساسی بگو مگوهای تلخ حاکم باشد.
دبیرکل خانه احزاب ایران در پایان پیشنهاد کرد که اعضای خانه احزاب در انتخاب اعضای شورای مرکزی خود به گونه ای رای دهند که شاهد حضور مجتمعی از گروهها در شورای مرکزی باشیم.