مراسم اختتامیه جایزه ادبی قدر با اهدای جوایز به برگزیدگان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، در مراسم اختتامیه جایزه ادبی قدر که با حضور علاقمندان شعر و ادب در فرهنگسرای ارسباران برپا شد، چهره‌های مطرحی همچون عبدالجبار کاکایی، ساعد باقری و سهیل محمودی حضور داشتند و برای حضار سخن گفتند.

 

کاکایی  شاعر و ترانه‌سرای نام آشنا، ضمن خیرمقدم به حضار چند جمله‌ای درباره دومین دوره رقابتهای جایزه ادبی قدر سخن گفت و ضمن تقدیر از دست‌آوردهای جدید شعر از سوی جوانان، نتایج به دست آمده را حاصل تجربیات ده‌های گذشته دانست.

 

ساعد باقری شاعر و ترانه‌سرا نیز از جمله سخنرانان این مراسم بود که درباره آمیختگی فرهنگ ملی و فرهنگ دینی برای حضار سخن گفت.

 

 وی عنوان کرد: ما در کشوری به سر می‌بریم که فرهنگ ملی‌اش با فرهنگ دینی‌اش بسیار منطبق است. پذیرش اسلام از سوی ایرانیان بیشتر از جنس سر فرود آوردن در برابر حق است و همین عامل باعث شده‌است بحث غالب و مغلوب در مورد آنها صدق نکند.

 

باقری تاکید کرد: این روحیه حق جویی تا آن زمان که به اسلام مربوط می‌شد ادامه پیدا کرد اما وقتی دستگاه خلافت خواست برتری عرب بر عجم را پیش بکشد، ایرانیان با زیرکی و هوشیاری سعی کردند فرهنگ خود را حفظ کنند.

 

این شاعر ادامه داد: اگر شاعر ایرانی این روزگار بخواهد دلبستگیهای اعتقادی‌اش را در اثرش منعکس کند، آنچنان که سعدی و مولانا در آثارشان منعکس کردند بدون نگاه سطحی و ظاهری به دین باید به دنبال گهر تابناک توحید باشند و با منابع دست اول دینی مثل قرآن و نهج‌البلاغه مأنوس شوند.

 

سهیل محمودی، در ادامه مراسم با خواندن اشعاری از شهریار گفته‌های باقری را با بیان مصادیقی تایید کرد.

 

اجرای موسیقی با خوانندگی شاهین آرین و نوازدگی فربد یزدانفر از بخشهای دیگر این اختتامیه بود.

 

در پایان مراسم، نتیجه رأی هیئت داوری که متشکل از سهیل محمودی، اسماعیل امینی و عبدالجبار کاکایی بود،اعلام شد و جوایز این دوره از جایزه قدر به این  شاعران جوان  اهدا شد: پویا بیاتی، شراره کامرانی، منیرالسادات حسینی، زهرسادات طلوع حسینی و مهرزاد بیک محمدی .

 

این مراسم آخرین نشست از سلسله نشستهایی بود که در ایام ماه مبارک رمضان در قالب هفت شب شعر برگزار شد.